2020-02-24 08:33

Top 3 „transformers”. Sunt gata să se urâţească de dragul unui rol

 |  18:04
Top 3 „transformers”. Sunt gata să se urâţească de dragul unui rol

Actoria nu înseamnănumai fast şi boemie, iar actorii nu sunt întotdeauna cei mai privilegiaţiartişti. Dovadă stau rolurile complicate, care le cer acestora să recurgă latransformări uluitoare. Sigur că nimeni nu-i obligă să accepte astfel deprovocări - unele chiar periculoase pentru sănătate -, dar Charlize Theron,Brad Pitt sau Christian Bale au spus „da” atunci când partitura vreunui filmpresupunea urâţenie fizică. Nu doar că şi-au depăşit propriile limite, ci au şistârnit vâlvă prin apariţiile lor şocante.

Charlize Theron şi-a uluit publicul şi probabil că şi-a dezamăgit câţiva fani prin rolul ei din „Monster”. Frumuseţea originară din Africa de Sud, după care suspină cel puţin jumătate din reprezentanţii sexului tare de pe planetă, s-a transformat într-o femeie cu apucături de golan trăit în mahala. Cu o privire de nebună şi o atitudine asemenea, cu faţa machiată în aşa fel încât să pară cât mai neatrăgătoare şi cu o coafură dezlânată, Charlize a reuşit pe deplin să intre în pielea „monstrului” pe care l-a interpretat. Drept urmare, actriţa a fost recompensată cu un Oscar, dar şi cu un Glob de Aur pentru talentul şi curajul ei. Unul dintre cele mai ciudate filme care s-au produs vreodată la Hollywood, „Strania poveste a lui Benjamin Button” i-a adus lui Brad Pitt o nominalizare la Oscar în 2009. Nu a câştigat marele premiu, dar cu siguranţă a câştigat ceva mai mulţi admiratori după ce a interpretat impecabil personajul principal. În film, Pitt este, practic, de nerecunoscut, fiind făcut să pară un bătrân decrepit care n-ar avea ce căuta în topul celor mai sexy bărbaţi din lume. Femeile care îl adoră pe iubitul Angelinei Jolie au răsuflat probabil uşurate la gândul că Brad rămâne la fel de atractiv în viaţa reală, iar „Benjamin Button” este doar o plăsmuire a unei minţi cu imaginaţie bogată.Ocupant al unui loc onorabil în clasamentul celor mai doriţi bărbaţi din lume, Christian Bale se poate preface în urâtanie cât ai zice peşte. Pentru rolul din „Maşinistul”, actorul a fost nevoit să scape de nu mai puţin de 28 de kilograme. Ambiţios până în măduva oaselor, Bale ar fi vrut să mai slăbească, dar a pus capăt dietei la insistenţele regizorului, care s-a temut pentru viaţa artistului. Doar pielea şi oasele mai rămăseseră din Christian Bale, care, după ce a încheiat filmările, a început un regim de îngrăşare ce l-a pus din nou pe picioare. Actorul a declarat, mai apoi, că niciodată în viaţa lui nu a fost atât de slab ca atunci când l-a interpretat pe „Trevor Reznik”.

Impresionantă a fost şi transformarea suferită de Renee Zellweger pentrucelebrul ei rol din cele două filme „Bridget Jones”. Actriţa a mâncat multegogoşi şi o grămadă de hamburgeri pentru a acumula 13 kilograme înainte defilmări. A meritat însă, căci filmul a fost un succes, iar Renee a reuşit sărevină la greutatea iniţială în timp record. Astăzi, vedeta este o împătimită asportului, fiind deseori surprinsă de paparazzi alergând în parc sauîndreptându-se către sala de fitness.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-12-14

Mai multe imagini:
Top 3 'transformers”. Sunt gata să se urâţească de dragul unui rol
zoom
Top 3 'transformers”. Sunt gata să se urâţească de dragul unui rol
zoom
Top 3 'transformers”. Sunt gata să se urâţească de dragul unui rol
zoom

Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine