2020-07-03 14:06

Topmodela lui Badea, 4.000 de euro să-şi arate dinţii la tv. Promovarea făcută de iubitul ei a dat roade

 |  17:52
Topmodela lui Badea, 4.000 de euro să-şi arate dinţii la tv. Promovarea făcută de iubitul ei a dat roade

Dacă, până nu demult, Carmen Bruma era ţinută deiubitul ei departe de bliţurile presei, de ceva timp încoace, Badea o promovează intens pe blogulpersonal. Motivul este lesne de înţeles, iar apariţiile tot mai dese ale“topmodelei” prin ziare i-au crescut cota. Aşa se face că tânăra a semnatcâteva contracte de imagine care i-au rotunjit simţitor contul, ultimul dintreele fiind cu o televiziune dentară. Da, aţi citit bine: o televiziune onlinecare îşi propune să încurajeze vizitele la dentist şi să informeze populaţiadespre îngrijirea corectă a dinţilor. În urma acestei cooperări, Carmen ar fiprimit în jur de 4.000 de euro, bani suficienţi pentru a se lăfăi în vacanţeluxoase, precum aceea în care se află acum cu Badea.

Sunt împreună de vreo zece ani, însă putem număra pedegetele de la o mână apariţiile lor braţ la braţ, în public, mai ales că, înurmă cu câţiva ani, Mircea Badea nici nu recunoştea că se iubeşte cu CarmenBrumă. Au făcut senzaţie pozele din urmă cu doi ani în care porumbeii au fostsurprinşi împreună la malul mării, acestea fiind dovada clară că formează uncuplu. Nici vorbă să ofere vreun detaliu despre relaţia lor, şi unul, şi celălaltfiind foarte discreţi cu viaţa personală. Tocmai de aceea, au ridicat semne deîntrebare postarile tot mai dese pe care Badea le-a făcut pe blog şi care oaveau în prim-plan pe Carmen. Ba fotografii din vacanţă în care el abia se vedesau lipseşte cu desăvârşire, subiectul important fiind “topmodela”, baevenimente mondene la care participă frumoasa lui iubită, ba Carmen suprinsă îndiverse ipostaze şi la diverse acţiuni mai mult sau mai puţin legate de profesiaei. Dacă ar fi să ne gândim că numai în jumătatea acestui an Carmen a semnatdouă contracte de imagine, avem şi răspunsul la întrebările care ne frământaulegate de dispoziţia subită a lui Badea de a o promova. În urmă cu o lună,“topmodela” ne îndemna să cumpărăm un ceai pentru slăbit, iar acum ne sfătuieştesă mergem la stomatolog. În reclamă apare Carmen într-o rochie roşie şi îi sfătuieştepe doi tineri care se zbenguie într-o discotecă şi având gurile acoperite cu niştemăşti pe care sunt desenate dinţi să “Zâmbească fără mască!” şi să afle cum potface asta vizionând ceva emisiuni sau ce-or fie ele la televiziunea onlineinaugurată special pentru asta. Din surse am aflat că “topmodela” a primit înjur de 4.000 de euro pentru a-şi asocia imaginea cu televiziunea dentarărespectivă, bani suficienţi pentru a-i astâmpăra setea de călătorii. Şi ea, şiiubitul ei sunt pasionaţi de vacanţe, însă, spre deosebire de cei care suntturişti de Google, Badea şi Brumă se laudă pe blog cu poze făcute în cele mai frumoaselocuri din lume.

Anul trecut - în Grecia, acum - în Italia

În vara lui 2009, Badea punea sare pe rană celor carenu-şi permit să ajungă în insulele greceşti şi posta fotografii din locuriincredibil de frumoase şi inaccesibile pentru buzunarul multora dintre noi. Deplimbări cu iahtul are parte şi anul acesta Carmen, pentru că se află împreunăcu iubitul lui în Italia, luând pe rând insulele însorite din “Cizma” şioprindu-se acum pe Coasta Amalfitana, în Positano.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-04-15



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


Autocar



Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz