2020-03-30 16:29

“Topmodela” lui Badea: Operaţiile estetice îţi rezolvă complexele!

 |  19:48
“Topmodela” lui Badea: Operaţiile estetice îţi rezolvă complexele!

La 33 de ani, Carmen Brumă arată de nota 20, dreptcare şi-a căpătat un alint pe măsură din partea iubitului Mircea Badea. Acestaîi spune “topmodela”, însă prezentatoarea de la Realitatea TV nu a fost tottimpul subţire ca un fir de ceapă verde, ci mai degrabă pufoasă ca o gogoşică.Din fericire, de zece ani încoace, Carmen nu mai ştie gustul gogoşilor sau alcartofilor prăjiţi, în farfuria sa găsindu-şi loc numai fructe şi legumeproaspete, iar ocazional peşte şi la ocazii speciale o pătrăţică de ciocolată.Sportul şi dieta i-au sculptat picioare zvelte şi un abdomen perfect, însăzvonurile spun că bustul i-a fost mărit de medicul estetician. Iubita lui Badeanu comentează acest aspect, însă acceptă ideea că operaţiile estetice suntbinevenite atunci când te scapă de complexele fizice care nu pot fi corectatealtfel.

Iscoadele mondene spun că, în urmă cu patru ani,Carmen Brumă a primit o propunere considerată de ea “indecentă”: aceea de a sealege cu o pereche de silicoane în schimbul asocierii imaginii cu un cabinet deînfrumuseţare prin bisturiu. “Topmodela” lui Badea s-a declarat foarte jignităla momentul respectiv şi a susţinut atunci că nici nu vrea să audă de operaţiileestetice, visând să rămână singura vedetă naturală 100% din showbizul mioritic.Între timp, bustul prezentatoarei de la Realitatea TV a crescut considerabil,cei din jurul său susţinând vehement că iubita lui Mircea Badea şi-ar fi pussilicoane. Carmen s-a abţinut în a comenta aceste zvonuri şi ne-a declarat căeste fanul operaţiilor estetice care te scapă de complexe. “Am o părere bunădespre operaţiile estetice atâta vreme cât ele îţi îmbunătăţesc viaţa. Nu măinteresează să infirm sau să confirm zvonurile privind faptul că mi-aş fi făcutimplant mamar, însă sunt de acord cu operaţiile estetice care îţi rezolvă uncomplex pe care nu îl poţi rezolva altfel. Sunt un pic reticentă cu privire laoperaţiile de liposucţie, atunci când recurgi la lucrul acesta ca prima soluţie.Mi se pare normal să încerci să te abţii de la mâncare, să faci sport şi abiacând aceste metode naturale şi fireşti nu funcţionează, să faci operaţie. Dealtfel, sunt persoane obeze care slăbesc foarte mult, dar rămân cu zone alecorpului unde sportul şi dieta nu au ce să mai facă. Atunci da, sunt de acord săapeleze la operaţii estetice pentru că mi se pare normal să-ţi îmbunătăţeştiviaţa. Există această problemă la nivel global de a ne duce către soluţiilecele mai uşoare, cele mai comode. Aşteptăm din două în două secunde minuni. Dacăne promite cineva că în trei ore slăbim 20 de kilograme dacă ne băgăm degeteleîn priză, suntem în stare să facem acest lucru numai pentru că e repede şiimediat, şi miraculous, şi radical. Eu am preferat întotdeauna drumul acelalung şi sigur!”, a declarat Carmen pentru “Puterea”.

Preferă să facă sport singură, decât cu Mircea

La fel de pasionat de sport ca şi iubita lui, Mircea Badeatrebuie să alerge singur în parc pentru că “topmodela” lui nu-l vrea în preajmăîn astfel de momente. “Prefer să fac sport singură. Dintotdeauna,antrenamentele mele cele mai reuşite au fost de una singură. Am avut în preajmămulte persoane care, de-a lungul timpului, şi-au manifestat ideea de a veni cumine la alergat, însă nu pot. Mi s-a mai întâmplat să merg împreună cu Mirceala sală sau în parc la alergat, însă prefer să fiu singură atunci când facsport!”, ne-a spus Carmen care a devenit recent imaginea unui produs naturalpentru slăbit, “Silhouette Help”. În ceea ce priveşte dieta, iubita lui Badeaare reguli strice pe care le urmează şi de la care nu se abate niciodată. Demai mult de zece ani nu a pus gura pe mezeluri, conserve, dulciuri, prăjeli saugrăsimi, în farfurie sa regăsindu-se cu precădere fructe şi legume proaspete,peşte, ca şi sursa de Omega 3, iar dulcele trebuie să aştepte două săptămâni să-ivină rândul. “Sunt o pofticioasă, dar numai de două ori pe lună gust cevadulce, ciocolată în special, în cantităţi foarte mici şi doar în prima parte azilei. Sunt fericită că acum am descoperit un ceai care îmi inhiba pofta dedulce şi mă bucură asta pentru că am încercat foarte multe regimuri de slăbitde-a lungul vieţii, iar unele dintre ele mi-au slăbit organismul şi nu maivreau să aud de aşa ceva. Am trăit mult timp cu senzaţia de foame şi asta nu ebine pentru că îţi afectează psihicul!”, ne-a spus Carmen Brumă.

“Arăt decent pentru meseria pe care o fac!”

Fără a-şi ridica singură laurii deasupra capului,Carmen susţine că a fost nevoie de multe sacrificii pentru a arăta ca acum,când este, într-adevăr, mulţumită de aspectul său fizic. Îi lasă pe alţii să olaude, însă recunoaşte: “Arăt decent pentru meseria pe care o fac! Aspectulfizic m-a ajutat în viaţa profesională pentru că lucrez la televiziune, iaraceasta se bazează pe imagine”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-05-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine