2020-07-06 23:22

“Topmodela” lui Badea: “Un copil ar fi o provocare pentru silueta mea!”

 |  18:22
“Topmodela” lui Badea: “Un copil ar fi o provocare pentru silueta mea!”

Are 33 de ani, 54 de kilograme, 1,74 cm înălţime, 58cm în talie, 10 ani de când nu a mai mâncat cartofi prăjiţi, bea minim doilitri de apă zilnic, nu mai mănâncă nimic cu 3-4 ore înainte de culcare şi esteiubita cusurgiului Mircea Badea de aproape 11 ani. Acestea ar fi câteva dintrecifrele care o caracterizează pe Carmen Brumă, aflată pe locul 40 în topulcelor mai dorite femei din România. Maternitatea ar putea să o scoată din acestclasament, însă Carmen ne asigura că, din contră, un copil ar fi o provocarepentru silueta ei şi ar putea demonstra tuturor mămicilor că slăbeşte fărăprobleme după o sarcină. Iubita lui Badea îşi doreşte foarte mult un copil şinu are nici un fel de teamă că ar putea retrăi senzaţiile din vremea când cântăreamai mult cu 30 de kilograme. Acum ştie cum să lupte cu greutatea şi chiar aşteaptăaceastă provocare cu sufletul deschis.

A mâncat atât de multă supă de varză, din dorinţa de ascăpa de kilograme, încât se miră că nu i-au crescut frunze în loc de păr.Carmen Brumă povesteşte cu zâmbetul pe buze momente din perioada în care curelede slăbire deveniseră o obsesie şi nimic nu părea să funcţioneze. Avea cu 30 dekilograme în plus şi încerca tot ce se putea să scape de ele, depresiile şifrustrările legate de greutate fiind atunci la ordinea zilei. Între timp, informarea şi discuţiile interminabile avute cu medici şi cunutriţionişti au dat rezultate, iar Carmen este acum o adevărată “topmodelă”.“Senzaţia permanentă de foame te afectează psihic”, ne spune Carmen, acum, cuzâmbetul pe buze, fericită că a descoperit secretul unei siluete demne deinvidiat fără înfometare. Acum că provocările legate de pierderea kilogramelorîn plus au dispărut, iubita lui Mircea Badea pregăteşte terenul pentru o alta:un copil. Îşi doreşte foarte tare să fie mamă şi nici vorbă să o sperie ideeaîngrăşării pe perioada sarcinii. “Un copil ar fi o provocare pentru mine!”,ne-a spus Carmen, care şi-ar dori să dea un exemplu pozitiv tuturor mămicilorcopleşite de problemele legate de siluetă, imediat după naştere. Unele rămân cuzeci de kilograme în plus mulţi ani şi aproape că îşi pierd puterile de a lemai da jos, altele nici măcar nu mai încearcă să slăbească, fiind convinse cădepunerile din timpul sarcinii sunt pentru toată viaţa. Acum, că este doxă deinformaţii legate de curele de slăbire, atât cele sănătoase, cât şi mai alescele periculoase pentru sănătate, întrucât a încercat tot ce se putea încercaîn materie de diete, Carmen este convinsă că ar putea ajuta multe femei săscape de greutatea în exces acumulată pe perioada sarcinii. Acest lucru s-arputea întâmpla numai în cazul în care ea însăşi ar fi cobaiul acestui“experiment”, iar iubita lui Badea abia aşteaptă barza. Până când se va pogorîfericirea maternităţii şi asupra ei, Carmen petrece foarte mult timp cunepoţica de 3 ani a lui Mircea, Ana, alintată “Ronţi”.

Carmen te învaţă cum poţi să ai talie de viespe şi sănătate de fier:

Sport, sport şi iar sport! Niciodată nu veţiobţine silueta mult dorită fără mişcare! Cremele de slăbit, masajele, ceaiurileşi medicamentele care se prezintă drept “miraculoase”, înfometarea, tratamentelecosmetice costisitoare nu vor reuşi să sculpteze trupul şi să tonifiezemusculatura. Eu merg la sala de fitness de trei ori pe săptămână, fac şiantrenamente acasă, alerg în parc, merg pe stadion şi fac sport chiar şi învacanţă. Am tot timpul echipamentul sportiv în geantă pentru ca să economisesctimp.

Nu mâncaţi cu 3-4 ore înainte de culcare!

Evitaţi dulciurile, prăjelile, faină albă, cărnurilegrase, mezeluri, conservă, alimente procesate! Eu mănânc dulciuri o dată ladouă săptămâni, întotdeauna în prima parte a zilei! Prin dulce vreau să spuncicolată care îmi place foarte mult, însă nu vă gândiţi că dau gata o ciocolatăîntreagă, ci numai câteva pătrăţele. Aleg dimineaţa pentru acest răsfăţ ca să dauorganismului timp să ardă caloriile acumulate până seara. Cartofi prăjiţi n-ammai gustat de zece ani, evit cât se poate carnea grasă şi mănânc pui, înspecial piept de pui la grătar, şi peşte şi niciodată carne de porc. Peşteleare grăsimi bune, Omega 3, şi trebuie consumat cât mai des. Acum nu mai vreau săslăbesc, însă trebuie să menţin ceea ce am clădit cu greu în atâţia ani.

Beţi minim doi litri de apă pe zi, dar şi ceaiuridin plante, neîndulcite! Eu am început să beau un ceai de slăbit, însă nupentru a scăpa de kilograme, ci pentru că este detoxifiant şi protejeazăficatul. Esteo combinaţie de plante - seminţe de schinduf, ceai verde, păpădie, fructe de cătină,rădăcină de lemn-dulce, gymnema, coriandru, frunze de afin - şi inozitol, ovitamină din complexul B-urilor, care ajută la accelerarea metabolismului şitransformarea grăsimilor în energie. Mie îmi convine pentru că reduce pofta demâncare şi, mai ales, pe cea de dulciuri care nu îmi dă pace!

Nu vă înfometaţi! Eu am făcut-o şi mi-am şubrezit sănătatea! Puteţiconsuma lejer cât de multe fructe şi legume, salate, cărnuri slabe la grătar.Nu testaţi pe pielea voastră orice regim de slăbire citit prin reviste sauaflat de la prietene. Cel mai bine este să mergeţi la o sursă avizată, unmedic, un nutriţionist, care vă poate sfătui cum să procedaţi, în funcţie destarea dumnevoastra de sănătate, pentru că nu tot ceea ce este scris în cărţi,chiar şi cele de specialitate, ţi se potriveşte!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-08-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz