2020-04-07 13:55

TRAGEDIE în familia Kennedy: A murit nepoata lui RFK, la doar 22 de ani / CAUZA morții

 |  13:00
TRAGEDIE în familia Kennedy: A murit nepoata lui RFK, la doar 22 de ani / CAUZA morții

Saoirse Kennedy Hill, nepoată a celebrului politician american Robert F. Kennedy, a murit la vârsta de 22 de ani, aparent din cauza unei supradoze de droguri, potrivit tmz.com.

Joi, în momentul în care angajaţii serviciilor de urgenţă au sosit la celebra reşedinţă a familiei Kennedy din Hyannis Port, nepoata lui Robert F. şi Ethel Kennedy făcuse deja infarct. A fost transportată la spital, însă medicii nu au reuşit să o resusciteze şi a fost declarată decedată.

Mai multe surse citate de tmz.com au vorbit despre o supradoză de droguri, dar nu a fost emis un comunicat oficial din partea familiei sau a poliţiei.

Decesul lui Saiorse, care se pare că suferea de depresie şi că ar fi încercat, în trecut, să se sinucidă, este cel mai recent eveniment dintr-o lungă serie de tragedii care a marcat familia Kennedy, citeaza Mediafax.

Părinţii lui Saoirse sunt Courtney Kennedy - al cincilea copil, din 11, al lui Ethel şi Robert F. Kennedy - şi Paul Michael Hill.

Politicianul Robert F. Kennedy (1925 - 1968) a fost cel de-al 64-lea procuror general al SUA, din 1961 până în 1964, şi senator de New York, din ianuarie 1965 până la asasinarea sa în iunie 1968. Ca şi fraţii săi, John şi Edward, a fost un membru de marcă al Partidului Democrat şi este considerat un simbol al liberalismului american modern.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine