2020-02-29 03:15

ȘOC la Eurovision. A MURIT după ce echipamentul de iluminat a CĂZUT peste el

 |  15:30
ȘOC la Eurovision. A MURIT după ce echipamentul de iluminat a CĂZUT peste el

O persoană murit la spital după ce a fost prins sub echipamentul de iluminat pe care îl descărca și care a căzut peste el la Expo Tel Aviv a căzut peste el, potrivit Jerusalem Post, citat de News.ro.

Victima, în vârstă de 66 de ani, din Pardes Hanna, care era șofer, a fost tratat la faţa locului de medici şi transferat în stare gravă la Ichilov Hospital din Tel Aviv. A fost dus imediat la terapie intensive însă, în ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, corpul său n-a mai rezistat și s-a declarat decesul.  

"Suntem foarte întristaţi de moartea şoferului care a fost rănit în timp ce descărca un camion cu echipament tehnic. Gândurile şi condoleanţele noastre se îndreaptă către familia sa. Prioritatea noastră este întotdeauna siguranţa şi securitatea tuturor celor implicaţi în organizarea concursului Eurovision şi, conform protocolului, colaborăm cu autorităţile ", se arată în comunicatul televiziunii Kan către familia celui decedat.

Marţi seară, a avut loc prima semifinală a concursului european care s-a încheiat cu victoria a 10 ţări din 17 participante. Cehia, Grecia, Belarus, Serbia, Cipru, Estonia, Australia, Islanda, San Marino şi Slovenia vor evolua în finală. A doua semifinală, în care va concura şi Ester Peony, reprezentanta României, va avea loc joi seară. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine