2020-07-03 15:03

TRANSFORMARE.Mihai Trăistariu:„O să mă fac uriaş... un uriaş sexy!”

 |  00:01
TRANSFORMARE.Mihai Trăistariu:„O să mă fac uriaş... un uriaş sexy!”

Mihai Trăistariu vrea să rupă gura târgului cu noua lui imagine! Cântăreţul e pus pe fapte mari pentru a arăta aşa cum şi-a propus. Conştient de fapt că are nevoie de anumite îmbunătăţiri pentru a se simţi bine în pielea lui, şi, de ce nu, pentru a avea cât mai multe admiratoare, Mihai s-a pus pe treabă. El a început să lucreze la corpul lui. Prin urmare, artistul nu se dă în lături să tragă din greu de fiare la sală, propunându-şi să devină un uriaş, şi nu unul oarecare, ci unul sexy. Mulţumit de rezultatele pe care le-a obţinut până acum, Trăistariu şi-a etalat muşchii în spaţiul virtual, printr-un nou selfie la bustul gol.

Trăistariu vrea să îngroaşe şi el rândurile artiştilor sexy. Cum talentul nu-i lipseşte, dându-le cu uşurinţă clasă altor cântăreţi de la noi, Mihai se concentrează acum asupra aspectului fizic, care are o pondere foarte mare în meseria pe care o desfăşoară. Conştient că imaginea vinde, el a început să lucreze intens la corpul lui, dorind o schimbare totală din acest punct de vedere. Aşa că artistul s-a lăsat pe mâna specialiştilor de la sala de forţe, le-a urmat sfaturile cu stricteţe, iar primele rezultate nu au întârziat să apară.

Face sport de câteva săptămâni bune, iar acum e mândru de ceea ce vede în oglindă. Se simte atât de bine în pielea lui, încât le-a arătat şi prietenilor virtuali o imagine la bustul gol.

„Nu credeam că în 4-5 luni... braţele tale pot creşte în aşa hal... Hm... O să mă fac uriaş... Un uriaş sexy”, a comentat Trăistariu la selfie-ul postat. Fanii nu s-au înghesuit cu aprecierile, însă, ce-i drept, unele admiratoare i-au lăsat câteva mesaje de încurajare.

 Îşi corectează defectele

Ca să ajungă la aspectul pe care şi-l doreşte, cântăreţul a început serios să se lucreze şi să-şi corecteze astfel micile imperfecţiuni. Pentru că mama natură nu l-a lăsat aşa cum şi-a dorit, Mihai a luat iniţiativa şi a apelat la ajutorul unor specialişti pentru a începe procesul de transformare.

Aşa că el merge periodic la stomatolog, pentru a căpăta o „dantură de Hollywood”, şi-a făcut implant de păr şi s-a pus pe „îndreptat cocoaşa”. Trăistariu este optimist în ceea ce priveşte schimbarea lui, iar rezultatele muncii lui de până acum l-au suprins până şi pe el.

„Ce frumos m-am făcut de-o vreme! Îmi place mult de mine! Staţi să vedeţi următoarele transformări...”, le-a promis el fanilor. Trăistariu vrea să se reinventeze, aşa că pare dispus ca pe viitor să apeleze la tatuaje sau la solar, dacă asta i-ar creşte sex-appealul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-28

Mai multe imagini:
TRANSFORMARE.Mihai Trăistariu:'O să mă fac uriaş... un uriaş sexy!”
zoom
TRANSFORMARE.Mihai Trăistariu:'O să mă fac uriaş... un uriaş sexy!”
zoom
TRANSFORMARE.Mihai Trăistariu:'O să mă fac uriaş... un uriaş sexy!”
zoom

Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz