2020-04-06 22:07

Trofeul Vocea României. Cine e marele câștigător al ediției 2019

 |  23:29
Trofeul Vocea României. Cine e marele câștigător al ediției 2019

Emisiunea Vocea României și-a desemnat câștigătorul anului 2019. Publicul a ales din nou cea mai bună voce din concurs. Astfel, Dragoș Moldovan a câștigat Marele Trofeu și premiul de 100.000 de euro.

Jasmina Răsădean, Elena Bozian, Dragoș Moldovan și Andi Țolea, alături de antrenorii și invitații lor s-a întrecut în a le oferi telespectatorilor cele mai frumoase, rock sau emoționante momente.

Elena Bozian– echipa Horia Brenciu

Originară din Pitești, Elena este inginer la Uzina Mioveni și a urcat plină de emoții, pentru prima dată pe o scenă, pe cea de la "Vocea României". A aflat că știe să cânte abia în clasa a X-a, când a participat întâmplător la un concurs pe licee, la ea în oraș, iar de atunci s-a îndrăgostit iremediabil de muzică. Și-a învins frica, a prins încredere în ea și i-a uimit pe cei patru jurați cu vocea ei.

Dragoș Moldovan – echipa Tudor Chirilă

Vine din Timișoara și a reușit să întoarcă toate cele patru scaune în audițiile pe nevăzute cu o interpretare inedită a piesei "Feeling Good".

Este cântăreț, are două trupe și studiază chitara la Conservatorul din Timișoara. Dragoș a primit numai cuvinte de laudă din partea juraților care s-au luptat din greu pentru a-l câștiga în echipă. Dintre toți jurații, Tudor Chirilă a fost cel mai convingător și cel mai aproape de dorințele lui Dragoș, motiv pentru care antrenorul l-a câștigat și l-a ajutat să ajungă în finală.

Jasmina Răsădean – echipa Irina Rimes

Este cea mai mică dintre toți finaliștii, are 16 ani și i-a impresionat pe jurați cu interpretarea ei originală. Cu piesa "I Put A Spell On You" a reușit să întoarcă patru scaune și să obțină un loc în echipa lui Tudor. Deși a fost eliminată în dueluri, Jasmina a fost salvată de Irina Rimes, care a luptat pentru ea încă din audiții și căreia i-a părut rău că nu a avut-o de la început.

Andi Țolea – echipa Smiley

Andi Țolea a încheiat etapa audiților pe nevăzute de la Vocea României, cu o interpretare impresionantă a piesei "Make it rain", ce a întors toate cele patru scaune și i-a provocat pe jurați să se lupte pentru el.

La 18 ani, Andi are o poveste emoționantă de viață după ce, în urmă cu doi ani, mama lui a murit, răpită de un cancer cu care se lupta de zece ani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-20Parerea ta...

VOCEA ROMâNIEI !
21 Dec 2019

În comuna vrânceană Urechești, doi bărbați decedați au fost ținuți de preotul comunei în magazia de lemne și nu în capela mortuară a bisericii pentru că „erau săraci”,
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine