2020-03-30 15:13

Trucuri de vedetă. Ce face Mihaela Rădulescu pentru a fi frumoasă

 |  16:11
Trucuri de vedetă. Ce face Mihaela Rădulescu pentru a fi frumoasă

Este mama unui băieţelşi în luna august împlineşte 41 de ani, dar se poate lua la întrecere lacapitolul frumuseţe şi tonus cu vedetele mai tinere care ne populează micileecrane şi ziarele de dimineaţă. Şi totuşi, un aspect fizic spectaculos nu seobţine gratuit. Ce face Mihaela Rădulescu pentru a fi în formă maximă? Prezentatoareatv ne-a dezvăluit câteva secrete de care se foloseşte pentru a fi mulţumită deimaginea sa în oglindă. O alimentaţie cumpătată, vitamine, dar şi cât mai multămişcare, fără de care diva nu şi-ar permite să poarte haine sexy şi să sedezgolească în pictoriale provocatoare.

La ultima vizită înRomânia, când a prezentat matinalul Antenei 1 în locul iubitului ei, Dani Oţil,şi a participat la un eveniment monden, Mihaela Rădulescu s-a afişat într-oformă de zile mari, deşi vârsta de 41 de ani îi bate la uşă. Curioşi să aflămla ce trucuri apelează vedeta ca să arate întotdeauna foarte bine, amîntrebat-o care este primul „trebuie” de pe lista ei. „Fac sport zilnic, adicăalerg. Fac şi yoga de două ori pe săptămână, înot de trei-patru ori”, ne-arăspuns prezentatoarea tv. Cum după 35 de ani metabolismul începe sălenevească, iar arderile nu mai sunt atât de intense în organism, sportul nueste suficient, astfel că, după o partidă de alergat, diva nu se înfruptă dinmâncăruri grele. „Mănânc mult mai atent şi mai cumpătat - ouă, pentru proteine,dar nimic prăjit. Peşte, legume şi fructe. Pâine, doar neagră şi mă ţin departede băuturile acidulate, pe cât posibil. În schimb, câte un pahar de vin roşumai beau, e fantastic pentru inimă şi pentru antioxidanţii pe care îi conţine.Mănânc foarte rar dulciuri şi atunci doar gust. Nu mănânc după ora 8 seara,beau ceai alb şi verde zilnic, fără zahăr”, explică prezentatoarea tv.

Nu mai dă bani pe creme scumpe

Surprinzător, dacă văaşteptaţi ca Mihaela să aibă etajera din baie înţesată de creme şi loţiunicostisitoare, aflaţi că vedeta nu crede în efectele lor. În schimb, îşi ajutăcorpul din interior, vitaminele fiindu-i nelipsite din „dieta” de zi cu zi. „Înloc să mai dau bani pe creme scumpe pentru ten, prefer o banală cremăhidratantă şi iau pastile din plante cu toate vitaminele pe care ar trebui săle punem pe faţă - A, E, C, colagen, acid hialuronic. E mult mai eficient şipielea arată cu adevărat mai bine decât după orice cremă «miraculoasă»”,spune Mihaela. În final, prezentatoarea tv ne îndeamnă la mişcare, fiind depărere că efectele ei sunt nepreţuite. „Sportul face minuni, credeţi-mă, şiapucaţi-vă să-l faceţi oriunde, oricând, chiar şi sub forma banalului mers pejos, zilnic, 30 de minute”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638935-12-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine