2019-08-23 07:41

TRUMP o atacă grosolan pe una din cele mai iubite ACTRIȚE de la HOLLYWOOD. Vezi ce a putut să scrie pe TWITTER

 |  20:10
TRUMP o atacă grosolan pe una din cele mai iubite ACTRIȚE de la HOLLYWOOD. Vezi ce a putut să scrie pe TWITTER

Președintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, care a declarat într-un scurt interviu telefonic pentru The New York Times, după gala de decernare a Globurilor de Aur 2017, că Meryl Streep este ”o partizană a lui Hillary”, şi-a continuat criticile la adresa vedetei de cinema printr-o serie de mesaje mai ample, publicate luni pe Twitter, în care a spus că legendara artistă este ”una dintre cele mai supraevaluate actriţe de la Hollywood”, informează The Hollywood Reporter, citată de News.ro.

Trump a reacționat astfel după ce actriţa l-a criticat în termeni duri în timpul discursului de acceptare a premiului onorific Cecil B. DeMille, ce i-a fost atribuit la gala de decernare a Globurilor de Aur 2017, de duminică seara.

În cele trei mesaje publicate luni dimineață pe Twitter, politicianul a spus că renumita artistă este ”una dintre cele mai supraevaluate actriţe de la Hollywood”, ”o studentă corigentă a lui Hillary care a pierdut spectaculos”, care l-a ”atacat” fără niciun motiv pe baza unor afirmaţii nefondate, potrivit cărora el ar fi ridiculizat un reporter cu handicap fizic.

”Meryl Streep, una dintre cele mai supraevaluate actriţe de la Hollywood, nu mă cunoaşte, dar m-a atacat noaptea trecută la Globurile de Aur.

Este o studentă corigentă a lui Hillary care a pierdut spectaculos. Pentru a 100-a oară, nu mi-am bătut joc niciodată de un reporter cu dizabilităţi (nu aş face niciodată aşa ceva), ci pur şi simplu i-am arătat...

... atitudinea de «servilism», după ce el a modificat complet o ştire veche de 16 ani pe care o scrisese pentru a mă face pe mine să am o imagine proastă în presă. Încă o dată, e vorba de acea mass-media necinstită”, a scris magnatul american devenit politician.

Meryl Streep: „Trump are instinctul de a umili!

 

 Actrița americană Meryl Streep a fost lăudată intens pe reţelele de socializare pentru discursul rostit la Globurile de Aur 2017 în care l-a criticat pe Donald Trump, care l-ar fi ironizat pe Serge Kovaleski, un reporter cu dizabilităţi al cotidianului The New York Times, la un miting electoral în noiembrie 2016.

Streep a susţinut un discurs emoţionant, în care a vorbit despre imigraţie şi diversitatea de la Hollywood şi l-a criticat încă o dată în termeni foarte duri pe Donald Trump, într-unul dintre cele mai dramatice momente ale galei.

Meryl Streep l-a criticat pe Donald Trump, despre care spus că are ”instinctul de a umili”, după ce preşedintele-ales al Statelor Unite a făcut glume, în public, pe seama unui reporter cu handicap fizic.

”A existat o prestaţie în acest an care m-a uluit. Şi-a prins cârligele în inima mea. A fost atunci când persoana care voia să ocupe cea mai respectată funcţie din ţara noastră a imitat un reporter cu handicap fizic. Era cineva pe care el îl depăşea cu mult în ceea ce priveşte privilegiile, influenţa şi capacitatea de a reacţiona”, a spus Meryl Streep.

”Mi-a frânt inima atunci când am văzut aşa ceva şi încă nu pot să-mi scot acele imagini din minte, deoarece ele nu proveneau dintr-un film. Proveneau din viaţa reală”, a adăugat actriţa americană. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-09Parerea ta...

BOGUSLAV
14 Ian 2017

Ok, da, e chiar supraev aluata. Nu vad unde este acea grosolanie a lui Tru mp anunțată in titlu. I ar doamna Meryl Steep nu s-a prins că s-a termina t campania electorală?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray