2020-02-17 12:38

Tudor Chirilă, apel inedit pentru români

 |  18:21
Tudor Chirilă, apel inedit pentru români

Chirilă susține că toată clasa politică trebuie să plece, nu doar câțiva dintre ei, ba chiar trebuie să iasă în stradă din ce în ce mai mulți oameni.

"Demisiile de astăzi (miercuri - n.r.) nu înseamnă nimic. Presiunea străzii trebuie să continue. Clasa politică în totalitatea ei este compromisă. Înlocuirea ei este dificilă și de lungă durată. Asta însă NU TREBUIE să ne dezarmeze. Singură soluție este solidaritatea noastră. Trebuie să ieșim în stradă până când vor înțelege că ei trebuie să plece. TOȚI. Și să lase locul celor care pot face ceva pentru țară. Astăzi ar trebui să fim în stradă mai mulți decât ieri. Atenți la încercările lor de a se regrupa. în seara asta voi fi din nou în stradă. Este singura și cea mai importantă armă pe care o am. Nu accept să-mi spună Dragnea, Zgonea, Orban et co ce să fac. Sunt niște hoți compromiși. Nu accept să fie confiscată această uriașă mișcare solidară. Iohannis trebuie să înțeleagă că nu a fost ales președinte decât de frica lui Ponta. Este un eșec. Până acum ne-a propus România lucrului bine Tăcut. Ieșim în stradă. și vom ieși în stradă împotriva oricărei încercări de regrupare a lor cu oameni din eșalonul 2. Nu mai vrem să fim păcăliți. Ieșim în stradă.

Dacă punctul 8 de la Timișoara ar putea fi rescris astăzi el ar sună așa: Să se interzică accesul în Parlamentul României tuturor celor care au făcut parte dintr-un partid politic sau au deținut o funcție publică în ultimii 25 de ani.

La fel cum cu 25 de ani în urmă a fost dizolvat și interzis PCR la fel cred că putem reîncepe construcția României fără cei care au participat la demolarea ei că membri de partid, membri de consilii județene, parlamentari, consilieri locali etc.

Situația poate părea ideală dar îmi apare că una din puținele soluții.

Altă soluție, deocamdată, e strada. și presiunea pe care noi o punem pe ei", a scris artistul pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine