2020-07-07 10:03

ULTIMUL MESAJ trimis de Cristina Ţopescu este alarmant: „Mi se încleștează maxilarele și nu pot să respir...”

 |  16:15
ULTIMUL MESAJ trimis de Cristina Ţopescu este alarmant: „Mi se încleștează maxilarele și nu pot să respir...”

Cristina Ţopescu a fost găsită fără suflare pe 12 ianuarie, dar se crede că ar fi murit cu puţin timp înainte de Revelion. În ultimul mesaj trimis de jurnalistă pe Watsapp, aceasta spune că se simte foarte rău şi se chinuia să salveze viaţa unor animale.

Unul dintre apropiații vedetei TV a dat presei un ultim mesaj pe care Cristina i l-ar fi trimis. În respectivul mesaj audio, trimis pe Whatsapp, Cristina dezvăluia că se confruntă cu probleme de sănătate grave. „Marius (n.n. – președintele Kola Kariola), iartă-mă că te bat la cap, dar nu mai știu ce să fac! eri am făcut atac de panică, am reușit să mă pun pe picioare, să fac emisiunea. Azi dimineață am făcut din nou, mi-a trecut, acum iar m-a luat.

Mi se încleștează maxilarele și nu pot să respir și nici nu sunt genul să chem salvarea. Nici nu vreau să chem, n-am cum, că cu atâția căței (n.n. – la ea acasă), cine dracu intră aici?! Sper să-mi revin, dar asta (n.n. – patronul unui adăpost de câini) mă omoară cu zile. Deci ăsta e un nenorocit pur și simplu. Îți dai seama că a terminat cu cei de la DSV (n.n. – Direcția Sanitar Veterinară), dacă e adevărat. Și nu-mi dă nici măcar un mesaj. Nu știu ce se întâmplă cu Fetița (n.n. – unul dintre câinii ei) și mie îmi e acum rău, dar când îmi revin, îl ia mama dracului. Dacă ăsta își imaginează că eu sunt genul care doar plâng și mă resemnez, se înșală. Crede-mă!”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz