2020-03-30 14:26

Un bărbat din Giurgiu şi-a ucis în bătaie concubina

 |  17:42
 Un bărbat din Giurgiu şi-a ucis în bătaie concubina

Un apel la 112 anunţa că o femeie de 47 de ani, dintr-o comună a judeţului Giurgiu, este moartă în locuinţa concubinului. Acesta este acum arestat

Poliţiştii de la Giurgiu anunţă că apelul a fost primit miercuri, 28 august, cel care a sunat la 112 fiind chiar autorul crimei:

“La data de 28.08.2019, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat de 58 de ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că, concubina acestuia, o femeie de 47 de ani, din comuna Malu, județul Giurgiu, a decedat la locuința bărbatului, situată în comuna Prundu, județul Giurgiu.

Sub coordonarea procurorului de caz, echipa constituită a efectuat cercetări și a dispus autopsierea cadavrului, ocazie cu care au fost evidențiate mai multe urme de violență.

La data de 30.08.2019 procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu a dispus prin ordonanță reținerea bărbatului, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Astăzi, 31 august a.c., persoana reținută a fost prezentată judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă, propunere care a fost admisă, pe numele bărbatului fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Giurgiu.”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-01



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE






PUBLICITATE


Conferinta-Business



Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine