2019-12-06 04:40

Un concurent la X Factor către Delia: „Mă bagi în boală cu ochii tăi!”

 |  20:01
Un concurent la X Factor către Delia: „Mă bagi în boală cu ochii tăi!”

Cu toate că e o femeie măritata, Delia continuă să facă cuceriri. Aflată în toiul audiţiilor pentru noul sezon “X Factor”, cântăreaţa primeşte complimente peste complimente din partea concurenţilor veniţi să-şi încerce norocul la show-ul muzical.

Audițiile cu juriul pentru cel de-al cincilea sezon X Factor, care va începe din această toamnă la Antena 1, sunt în toi. Concurenți din toată țara, dar și din străinătate, se prezintă în fața celor trei jurați, Delia, Horia Brenciu și Ștefan Bănică, cu speranța că vor obține cei trei ”DA” care să îi trimită în etapa următoare a show-ului. Fie că sunt foarte talentați, fie că mizează pe spontaneitate și improvizație, concurenții reușesc mereu să dea naștere și unor momente amuzante.

„Mă bagi în boală cu ochii tăi”, i-a declarat un concurent curajos Deliei, cucerit de frumusețea acesteia. „You’re the only one”, a mai adugat acesta. De aici și până la un schimb de replici haios, în care au intervenit și Horia Brenciu și Ștefan Bănică, a mai fost doar un pas. „Sunt sigură că ai foarte mulți fani”, i-a spus Delia concurentului de pe scenă, foarte sigur de farmecul lui și de momentul artistic pregătit. „Am și fane”, a spus acesta. „Eu. Eu sunt Fane Bănică”, a adăugat cu umor Ștefan, colegul de jurizare al Deliei.

Ce melodie a ales să interpreteze concurentul, ce cometarii au avut jurații și dacă a reușit să treacă de votul lor, telespectatorii Antena 1 vor afla în noul sezon X Factor, care va începe în această toamnă. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray