2020-08-04 22:25

Un coregraf celebru va face show în emisiunea lui Fuego, DRAG DE ROMÂNIA MEA

 |  21:03
Un coregraf celebru va face show în emisiunea lui Fuego, DRAG DE ROMÂNIA MEA

Celebrul Florin Maris, omul din spatele celor mai apreciate show-uri de dans din mai toate cluburile bucurestene si care a semnat, totodata, show-uri din cluburi de lux din Monaco, Monte Carlo, Atena, Roma, Coasta de Azur sau Grecia este colegul de emisiune al lui Paul Surugiu. Fuego prezinta emisiunea "Drag de Romania mea" la TVR2 din 7 noiembrie, iar Florin Maris a adus pentru aceasta productie costume si accesorii de mii de euro din Paris si Las Vegas.

Florin Maris este obisnuit cu platourile de televiziune pentru ca a mai lucrat la multe dintre Revelionele de la Antena 1, Acasa TV şi Kanal D, dar si cu vedete precum Elena Cârstea, Dorian Popa sau Luminiţa Anghel.

“M-am intors la Bucuresti pentru cateva luni. Filmăm pentru emisiune chiar şi 12 ore pe zi şi repetăm cu echipa de dansatori 3 zile pe săptămână. Programul este foarte incarcat pentru ca trebuie să filmăm în total 12 emisiuni pâna la sfârşitul lunii noiembrie şi abia am filmat patru. Avem multe costumaţii pentru echipa de balerine a emisiunii, majoritatea fiind aduse din Las Vegas şi Paris, în special cele cu pene, care sunt foarte scumpe”, mărturiseste cel considerat unul dintre cei mai buni coregrafi din Romania.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-10Parerea ta...

TANIA
11 Oct 2018

,,Drag de Romania mea" este o emisiune realizată cu profesionalism si cu daruire de un om.minunat Paul Surugiu Fuego ,unde valorile neamului Romanesc sant apreciate si respectate.Urmaresc cu drag emisiunea .Multumesc pentru tot ce faci!!!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz