2020-07-02 10:27

Un star DISNEY a murit în somn, la vârsta de 20 de ani / CAUZA MORȚII

 |  16:27
Un star DISNEY a murit în somn, la vârsta de 20 de ani / CAUZA MORȚII

Actorul Cameron Boyce, cunoscut din serialul Disney „Descendants” şi show-ul TV „Jessie”, a murit sâmbătă, la vârsta de 20 de ani, infomează BBC.

Boyce, care a debutat în filmul horror „Mirrors” la vârsta de 9 ani, a murit în somn, după ce ar fi suferit un atac.

Moartea lui a fost confirmată sâmbătă seară şi legată de „o boală de care suferea” şi pentru care primise tratament, a transmis un purtător de cuvânt.

Cameron Bryce a mai jucat alături de Adam Sandler în „Grown Ups” şi a devenit celebru odată cu show-ul „Jessie” al canalului Disney. A urmat serialul „Descendants”, potrivit News.ro.

Adam Sandler, unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood, i-a adus lui Cameron Boyce un tribut emoționant pe rețeaua de socializare.

„Prea tânăr. Prea dulce. Prea amuzant. Pur și simplu cel mai drăguț, talentat și decent copil din jur. L-am iubit. A ținut atât de mult la familia lui. Îi păsa atât de mult de lume. Mulțumesc, Cameron, pentru tot ce ne-ai dăruit. Atât de mult mai era din drum. Inimile noastre sunt sfâșiate. Mă gândesc la familia ta uimitoare și îi trimitem cele mai profunde condoleanțe”, a scris Sandler pe Instagram.

Cameron și Adam au jucat împreună în filmele „Grown Ups” și „Grown Ups 2”.

Potrivit presei americane, decesul actorului a fost provocat de o "tulburare medicală".

"Cu inima grea, anunţăm, în această dimineaţă, dispariţia lui Cameron. A murit în somn, din cauza unei tulburări medicale pentru care făcea tratament", a anunţat un purtător de cuvânt al familiei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-08

Mai multe imagini:
Un star DISNEY a murit în somn, la vârsta de 20 de ani / CAUZA MORȚII
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz