2020-01-18 21:40

Un duet Michael Jackson-Akon va fi lansat luni

 |  16:46
Un duet Michael Jackson-Akon va fi lansat luni

Un duet înregistrat de MichaelJackson cu rapperul Akon, extras de pe albumul "MICHAEL", primulmaterial discografic ce va fi lansat după moartea "regelui muziciipop", va fi pus în vânzare luni, 15 noiembrie, au anunţat, joi,reprezentanţii Sony Music, citaţi de reuters.com.

Intitulat "Hold MyHand", acest duet a fost înregistrat în 2007, iar o versiune nefinisată acântecului a fost postată fraudulos pe internet în anul 2008.

Reprezentanţii Casei de discuri EpicRecords, o divizie a grupului Sony Music, au declarat că rapperul Akon afinalizat recent producţia acestei piese. Single-ul va fi lansat, la nivelglobal, pe 15 noiembrie, fiind primul single lansat atât online, cât şi pesuport CD, de pe noul album "MICHAEL", care va fi lansat la rândulsău pe 14 decembrie.

“Vremea acestui cântec a venit”

Directorii Sony Music şiexecutorii testamentului starului au declarat că se află în posesia unui biletscris de Michael Jackson în care cântăreţul american afirma că "Hold MyHand" trebuie să fie primul single ce trebuie lansat din următorul săumaterial discografic. "Lumea nu era pregătită să asculte «Hold My Hand»atunci când a fost postat pe internet în urmă cu doi ani. Am fost extrem desupăraţi din această cauză", a declarat rapperul Akon, care a colaborat cuMichael Jackson în ultimele luni de viaţă ale starului. "Vremea acestuicântec a venit. Acum e într-o versiune finalizată şi a devenit un cântecincredibil, frumos şi simbolic. Sunt atât de mândru de faptul că am avut şansasă lucrez cu Michael, unul dintre idolii mei", a declarat Akon.

Sony Music a dezvăluit, totodată,câteva detalii despre cele 10 piese incluse pe albumul "Michael",primul material de studio al megastarului, după "Invincible", lansatîn 2001.

Două dintre piese sunt duete alemegastarului cu rapperul 50 Cent şi rockerul Lenny Kravitz. Potrivitcomunicatului emis de Sony Music, "aceste piese reprezintă colaborareadintre un renumit grup de producători şi Michael Jackson".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-11-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray