2020-05-29 11:33

Unde s-a dus Prodanca după ce a fugit din spital

 |  20:59
Unde s-a dus Prodanca după ce a fugit din spital

Diagosticata cu anevrism cerebral in vara trecuta, Anamaria Prodan a ajuns de urgenta la spital, sambata seara, dupa ce ambulanta a luat-o direct de pe aeroportul Otopeni. Imediat ce i-a incetat durerea de cap, impresara a plecat din spital si s-a dus la mall.

Tabloidele scriu ca duminica la ora 11.00, Prodanca a fugit din spital, dupa ce cu o seara inainte ajunsese de urgenta cu ambulanta chemata la Otopeni. Aflata in timpul zborului spre casa, din Turcia, sotia antrenorului Reghecampf a acuzat dureri puternice de cap, urmare a anevrismului cerebral descoperit in august 2016.

Desi rezultatul analizelor facute in spital nu sosise inca, Anamaria i-a promis medicului ca nu se mai urca in avion prea curand si dusa a fost din spitalul Floreasca.

Anumite surse au declarat tabloidelor ca Prodanca se grabea la o intalnire de afaceri, asta dupa ce sexy impresara pusese pe Facebook un mesaj prin care atragea atentia tuturor ca sanatatea trebuie pusa pe primul loc.

Pe principiul "Fa ce spune popa, nu ce face popa", Anamaria a lasat medicii sa astepte rezultatele analizelor sale si a plecat la mall. De gol a dat-o Narcisa, iubita lui Guta, care a intalnit-o intr-un mall si a facut o fotografie cu ea, postata ulterior pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-15

Mai multe imagini:
Unde s-a dus Prodanca după ce a fugit din spital
zoom
Parerea ta...

CONSTANTIN
16 Ian 2017

NU E BINE SA TE BUCURI DE NECAZUL ALTORA, DAR NE-A M SATURAT DE INDIVIDA AST A. POATE NUMAI "ANEVRISM UL" NE VA SCAPA DE EA !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine