2020-02-16 21:16

Unde a petrecut Cristian Tabără noaptea nunţii!

 |  18:22
Unde a petrecut Cristian Tabără noaptea nunţii!

Nunta care a avut loc sâmbătă laPraid, în judeţul Harghita, a fost pregătită cu mult timp în urmă, înainte de aizbucni scandalul sexual în care a fost implicat mirele. Cristian Tabără atrecut peste acuzaţiile de pedofilie pe care fiica de 12 ani a fostei saleiubite le-a depus la Poliţie şi a dus-o la altar pe Loredana Lascu, departe de ochiilumii. Petrecerea la care au fost invitaţi numai prieteni foarte apropiaţi şi cărorali s-a cerut discreţie totală a avut loc la pensiunea Gonduzo din OdorheiuSecuiesc. Tabără a plătit toate cheltuielile pentru invitaţii săi, chiar dacă onoapte de cazare pentru un singur nuntaş s-a ridicat la 500 de lei.

Mai tânără cu 17 ani decât proaspătulsău soţ, Loredana Lascu nu a ţinut cont că asupra mirelui său planează acuzaţiidintre cele mai urâte şi l-a însoţit la altar sâmbătă, în ultima zi din iulie,la o biserică din comuna Praid, judeţul Harghita. Petrecerea de nuntă pentrucare invitaţii au trebuit să trimită confirmare în urmă cu câteva săptămâni s-adesfăşurat la pensiunea Gonduzo din Odorheiu Secuiesc. Ca un mire care serespectă şi cu portofelul doldora, Cristi Tabără s-a ocupat de toatecheltuielile invitaţilor săi, cu toate că numai o noapte de cazare pentru unsingur petrecăreţ a ajuns la 5 milioane de lei vechi. Conform apropiaţilorcuplului, tocmai nunta care a fost pregătită ca la carte în ultimele luni parea fi motivul declanşator al scandalului sexual. Cristian Tabără, directorulDepartamentului Film din Televiziunea Româna, a fost acuzat săptămâna trecutăde fiica de 12 ani a fostei sale iubite, Alina Bodnaru, că a pipait-o în zonaintimă pe vremea când încă se mai afla într-o relaţie cu mama ei. Surprinzătorînsă, fetiţa a fost cea care a mers la Poliţie şi a depus plângere împotrivavedetei tv. Multă vâlvă pentru nimic, deoarece procurorii au propus neîncepereaurmăririi penale în lipsa unor dovezi care să ateste un viol sau a oricăreialte agresiuni sexuale, dar şi refuzului mamei fetiţei de a depune o plângereoficială. Apropiaţi ai lui Tabără susţin că aceste acuzaţii au apărut în presăca o răzbunare a fostei iubite care a sperat astfel să împiedice evenimentulpetrecut sâmbătă. Deşi a trecut prin Iad în ultimele zile, Cristian Tabără şi-adus planurile la final şi s-a însurat cu Loredana, mai ales că aceasta nu acrezut o iotă din acuzaţiile copilei de 12 ani. Deşi susţine că îşi credefiica, mama fetiţei şi fosta iubită a lui Tabără nu îşi explică motivele careau stat la baza acestei presupuse agresiuni fizice. Alina Bodnaru spune despreTabără că este “un om echilibrat, puternic, un om fin, bonom, te face săte simţi în siguranţă, să ai încredere în el”. Acestea par a fi şi motivelepentru care femeia a trecut peste problemele sexuale ale fostului iubit,declarând cu nonşalanţă că făceau sex o dată pe an.

Adrian Năstase, mire „de argint”

Tot sâmbătă a avut nuntă, de argintînsă, şi Adrian Năstase, politicianul postând pe blogul personal câteva poze dela evenimentul petrecut la Mănăstirea Radu Vodă din Bucureşti, în prezenţacelor doi băieţi, Mihnea şi Andrei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-01-12

Mai multe imagini:
Unde a petrecut Cristian Tabără noaptea nunţii!
zoom
Unde a petrecut Cristian Tabără noaptea nunţii!
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine