2019-10-14 23:39

Unde-i “Bubulina” lui Ştefan Bănică? De sărbători, Andreea Marin ia o pauză. “Nu mai gătesc pentru că vin părinţii mei cu bunătăţi din Moldova!”

 |  19:43
Unde-i “Bubulina” lui Ştefan Bănică? De sărbători, Andreea Marin ia o pauză. “Nu mai gătesc pentru că vin părinţii mei cu bunătăţi din Moldova!”

Mare sărbătoare în familia Banică-Marin în luna decembrie pentru că,dincolo de Crăciun şi de Revelion, atât Andreea, cât şi fiica ei îşi aniverseazăziua de naştere în această lună, soţul ei petrece de Sfântul Ştefan, la fel şibăieţelul artistului din prima căsătorie, sora “zânei” este sărbătorită de Crăciun,iar tatăl ei - de Sfântul Nicolae. Cu toţii se strâng în jurul mesei îmbelşugate,motiv pentru Andreea Marin să poarte foarte des şortul de bucătărie în ultimalună din an. De data aceasta însă va fi scutită de prea mult bucătărit pentru căpreparatele, de la cozonaci şi până la murături, vor veni din Moldova, de la părinţiiei.

În prag de sărbători, Andreea Marin se poate considera o femeie fericităpentru că, spre deosebire de restul gospodinelor care nu-şi mai văd capul detreburi în bucătărie în prag de Crăciun şi Revelion, ea este scutită în acestan de prea mare efort. “Oricât de conştiincioasă ai fi şi oricât de bună ar fireţeta pe care o urmezi, preparatele tot nu-ţi ies la fel de bune ca ale celeicare ţi-a îndrumat paşii în bucătărie. Gustul cozonacilor nu este chiar acela,nici murăturile nu sunt leite celor pregătite de părinţi şi nici sarmalele nusunt la fel de gustoase. În acest an, de Crăciun, vin la noi părinţii mei de la Iaşi, încărcaţi cubunătăţi, cu tot ce trebuie pentru a avea masa îmbelşugată de sărbători. Tocmaide aceea, eu nu mai gătesc sau voi intra foarte puţin în bucătărie pentru cămama şi tata ne vor aduce preparate gustoase, cum numai ei ştiu să gătească.Merg şi la biserică, mă rog, mă spovedesc, dar pe Dumnezeu îl porţi în suflet,este tot timpul cu tine, nu trebuie să mergi neapărat la biserică pentru asta.Postul sufletesc trebuie ţinut tot timpul, nu doar în preajma sărbătorilor, iarde câteva ori pe an este bine să renunţi la carne, să-ţi detoxifici organismul.Prin tradiţie, noi petrecem sărbătorile acasă, în familie. Cu ani în urmă,înainte de a deveni mamă, poate că şi eu mă gândeam la petreceri, la vacanţe deRevelion, mai ştiu eu ce, aşa cum petrece orice tânăr, însă de când am ofamilie, îmi doresc să rămânem în casa noastră şi să fim împreună!”, ne-adeclarat Andreea Marin, prezentă la evenimentul de lansare al noii colecţii dehăinuţe pentru copii, “Violet by Andreea Marin Bănică”, pentru care Andreeaspune că s-a inspirat din Ţara lui Moş Crăciun. Dincolo de hăinuţele pe caremama ei le-a creat special pentru ea, Violeta, care va împlini în curând 3 ani,va fi recompensată de Moş Crăciun şi cu multe jucării şi dulciuri pe care le-acerut într-o scrisoare specială. “I-a trimis un mesaj Moşului şi va primi exactceea ce a cerut, însă deocamdată este o surpriză. Pot spune doar că sunt darurila care visează orice copil de vârsta ei, dulciuri, jucării. Nu este un copilpretenţios!”, ne asigura Andreea.

Va merge la toate concertele lui Ştefan

Pentru că se declară o soţie iubitoare şi o susţinătoare înfocată a jumătăţiisale, Andreea ne-a spus că va fi foarte fericită să se afle la Sala Palatului,la toate concertele pe care le va susţine Ştefan în luna decembrie, cinci lanumăr în acest an: “Vom fi acolo în fiecare seară, şi eu, şi Violeta şi abia aşteptămsă-l vedem pe tati pe scenă! Este normal şi foarte frumos să-ţi susţii bărbatulpe care îl iubeşti sau invers. Noi suntem o familie foarte unită, ne bucurămunul pentru reuşitele celuilalt şi ne ajutăm, atât cât putem, unul pe altul, aşacum fac doi oameni care se iubesc!”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638952-01-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray