2019-06-16 12:40

VACANŢĂ REUŞITĂ. Oana Andoni, tot mai aproape de muntele Athos

 |  16:24
VACANŢĂ REUŞITĂ. Oana Andoni, tot mai aproape de muntele Athos

Livia Lixandru

Oana Andoni, prezentatoarea ştirilor PRO TV din weekend, tocmai s-a întors din prima vacanţă petrecută cu familia în formaţie completă. Vedeta PRO TV a avut parte de o săptămână de vis în Grecia alături de micuţa Erica şi de soţul său.

“Aceasta este prima vacanţă în care am fost împreună cu fetiţa noastră. A fost un concediu mult dorit fiindcă visam de multă vreme să mergem cu toţii la mare, iar bucuria de acolo a depăşit toate aşteptările noastre de acasă”, spune Oana. Cei trei au ales o zonă liniştită, cu peisaje extraordinare, în apropierea muntelui Athos: “Am mers într-un resort mai îndepărtat de zonele preferate de majoritatea turiştilor şi ne-am petrecut cea mai mare parte a timpului în cadrul acestuia. Erica a fost cea mai fericită: a cântat toată ziua, a alergat în voie, s-a bălăcit şi a avut o mulţime de companioni la joacă”, povesteşte Oana. În afară de cadrul natural deosebit, prezentatoarea a fost impresionată de vietăţile care le-au colorat sejurul: “Nu am văzut nicăieri aşa mulţi fluturi care zburau în voie în preajma noastră, printre flori de toate culorile. Parcă era un cadru rupt din poveşti... îi puteai prinde cu mâna”, a mai adăugat Oana Andoni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2013-07-01Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Holografică sau Ţi-am luat un ineeeel Odată, m-a dat nu ştiu ce televiziune pe la nişte ştiri de după-masă. Fusesem la un fel de seminar şi poate că, fiind vară, campionatul de fotbal terminat, Becali la încărcat în Athos şi parlamentul în binemeritată vacanţă, locurile la telejurnal erau cam neocupate
11 Feb 2016 |

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray