2020-04-06 16:16

Valentina Pelinel, despre top modelele alături de care a urcat pe podium: “Adriana Lima e prietenoasă, Gisele Bundchen m-a lăsat rece”

 |  19:24
Valentina Pelinel, despre top modelele alături de care a urcat pe podium: “Adriana Lima e prietenoasă, Gisele Bundchen m-a lăsat rece”

În cei peste 10 ani de modeling internaţional,Valentina Pelinel a avut ocazia să defileze pentru cei mai prestigioşi designeri,alături de manechine celebre pe toată planeta. Cum e să prezinţi moda cu NaomiCampbell sau Gisele Bundchen? Cum sunt aceste vedete, dincolo de imagineastrălucitoare pe care o afişează în revistele glossy? Valentina ne-a povestitcă Adriana Limaeste o persoană foarte caldă şi sociabilă, dar în schimb, felina de abanos amodei, Naomi Campbell nu este o tipă tocmai prietenoasă. Nici cel mai bineplătit model din lume, Gisele Bundchen, nu a impresionat-o pe Valentina.

Alături de Diana Dondoe, Elena Băguci sauIrina Lăzăreanu, Valentina Pelinel se înscrie în tagma modelelor care au reuşitsă cucerească podiumurile internaţionale. După ce a defilat pentru cele maimari case de modă din lume şi a trăit 10 ani în fabulosul New York, Valentina s-acăsătorit şi s-a retras în România, iar azi, nu mai tratează modelingul ca pe omeserie. Îşi aduce însă aminte cu sinceritate de perioada în care urca pepodium alături de cele mai cunoscute fete în domeniu. “Ca în orice mediu,întâlneşti diferite personalităţi, caractere, stiluri de oameni. Spre exemplu,am lucrat foarte bine cu Adriana Lima,care, pe lângă faptul că e foarte frumoasă, exotică, e şi foarte caldă,politicoasă, umană. Gisele Bundchen e o fată frumoasă care se bucură de unsucces internaţional extraordinar, dar m-a lasat rece. Naomi merge impresionantpe scenă, ca o felină, dar nu mi-a părut o fire chiar prietenoasă. Am filmat oreclamă cu Carmen Electra, care era foarte pretenţioasă vizavi de echipa cucare lucra, dar a filmat, totuşi, toată noaptea alături de mine şi alte modele,fără să se plângă, deci e profesionistă şi îşi cunoaşte interesul”, ne-apovestit Valentina, când am întrebat-o despre fostele ei colege de catwalk.

“Edureros să vezi fete care se droghează şi beau până leşină”

Vedeta ne-a mai spus că acest stil de viaţănu presupune numai huzur şi bună-dispoziţie. “Să fii model nu înseamnă numaiviaţă plină de strălucire,oameni cu bani care roiesc în jurul tău, haine scumpe, bijuterii, petreceri şivoie bună! Ca să nu mai spun că multe fete nu ajung să experimenteze nici măcarasta... Acolo unde sunt la un loc atât de multe fete frumoase, tot acolo aparşi oameni periculoşi, rau intenţionaţi şi de cele mai multe ori dintre cei maiversaţi. Am considerat întotdeauna că a fi model e o meserie, nu o joacă şinici doar o pasiune. E o junglă în care ori supravieţuieşti, ori dispari. Sunt,totuşi, multe lucruri şi experienţe frumoase, locuri pe care le vezi, oameni pecare îi cunoşti, dar asta numai daca ştii clar să faci diferenţa între serios şifals, muncă şi distracţie, în speţă diferenţa între bine şi rău aplicată lalumea în care te învârţi”, crede Valentina. Când am întrebat-o care este celmai dureros lucru de care s-a lovit în cariera ei, ne-a răspuns: “Experienţa însine, lumea dură, geloziile între fetele care se luptă pentru aceleaşi şedinţefoto, e dureros să vezi fete tinere prostite, fete care se droghează, beau pânăleşină şi nu iese nimic bun din asta. E şi multă depravare şi tristeţe, dartrebuie să ştii să te distanţezi, să iei în calcul lucrurile bune şi să fiipropriul tău protector, în fiecare clipă. Dacă ar fi să o iau de la capăt, aşlua-o, cu siguranţă, pe acelaşi drum, dar aş face lucrurile un pic altfel.Cunoscând lumea asta şi experimentând succesul şi partea frumoasă, nu pot să măplâng. Mi-a dat Dumnezeu putere să rezist! Nu amfost eu poate cea mai corectă, frumoasă şi deşteaptă dintre fete, dar cusiguranţă, mi-am croit drumul cu foarte mare atenţie şi răbdare”.

Cear face dacă s-ar trezi săracă peste noapte

“Dacă într-o zi m-aş trezi săracă, fărăabsolut nimic (ceea ce e posibil, ha ha), aş şti sigur că e o provocare avieţii şi că dacă Dumnezeu mă lasă să ajung în asemenea situaţie este, pentru cam puterea şi sprijinul Lui să o iau de la capăt!Nimic nu e întâmplător, cred în legea atracţiei şi ştiu sigur că am puterea săo iau oricând de la început, ceea ce mă va face şi mai puternică decât suntacum”.

“Eram singură, printre străini, la nici 17ani”

Despre începuturile carierei sale demodeling, Valentina povesteşte: “Am ajuns la New York în 1997, când am participatla un concurs de frumuseţe la care m-a dus doamna Ema Gavrilă (viaţa a făcut cădrumurile noastre nu prea s-au împletit, dar ea m-a dus în America şi a făcut ofaptă bună care sigur i-a fost sau îi va fi răsplătită în viaţă). Am câştigatdivizia de modele de podium şi a început bătălia agenţiilor pentru mine. Aşa amdecis să rămân acolo unde am avut posibilităţi, oferte de lucru şi a fost ceamai bună decizie a vieţii mele să rămân departe de familie, prieteni şi tot ceam lăsat în urmă, în România. Nimic nu e uşor şi fără riscuri, dar în cazul meua meritat fiecare lacrimă pe care am vărsat-o că eram singură printre străini,la nici 17 ani. În orice mediu, orice meserie sau ţară,găseşti oameni buni şi oameni răi, lucruri frumoase şi lucruri mai puţinfrumoase, oferte şi obstacole... A fi model înseamnă aşadar şi intrarea într-olume specială, cu multe posibilităţi, dar o lume în care trebuie să îţiaminteşti că nimic nu e gratis şi nimic din ce pare uşor nu e aşa. Sunt multecomori pe care le poţi găsi, dar şi multe capcane în care poţi să cazi. Eadrenalină, provocare, extaz”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-03-18

Mai multe imagini:
Valentina Pelinel, despre top modelele alături de care a urcat pe podium: “Adriana Lima e prietenoasă, Gisele Bundchen m-a lăsat rece”
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine