2020-02-28 14:58

Valentina Pelinel: “Nu mi-e frică să o iau de la zero!”. Topmodelul şi soţul ei, Cristian Boureanu, sunt în pragul falimentului

 |  17:34
Valentina Pelinel: “Nu mi-e frică să o iau de la zero!”. Topmodelul şi soţul ei, Cristian Boureanu, sunt în pragul falimentului

Bine dispusă şi cu zâmbetul pe buze, aşa cum ne-a obişnuit dintotdeauna,Valentina Pelinel îşi păstrează calmul şi spune cu optimism că este dispusăoricând să o ia de la zero dacă ea şi soţul său îşi vor pierde averea. Săptămânatrecută a fost emis ordinul de executare silită prin care Cristian Boureanuurmează să piardă terenuri, valoroase cândva, dacă în şase luni nu plăteştedatoria de cinci milioane de euro pe care o are la bănci.

Au fost invidiaţi pentru maşinile luxoase şi casele pe care le au înBucureşti şi în New York, ba chiar am privit cu jind pozele din vacanţeleexotice în care porumbeii s-au răsfăţat de-a lungul anilor, însă situaţia numai este la fel de roz pentru Valentina Pelinel şi soţul ei, Cristian Boureanu.Iată că a venit criza economică, iar creditele luate în urmă cu trei ani nu maipot fi plătite, aşa că a fost pronunţat un ordin de executare silită prin carepoliticianul să restituie cei aproximativ cinci milioane de euro. Dacă întermen de şase luni nu va reuşi să achite suma restantă la bănci, Valentina şiCristian vor pierde cinci terenuri agricole şi intravilan, dar şi două vile,una în Străuleşti şi cealaltă în stradă Bujorului. Nici vorbă ca această grijăsă le dea bătăi de cap sau să le strice somnul. Optimistă, Valentina zâmbeşteîn loc să se teamă şi priveşte cu optimism în viitor. “Nu înţeleg de ce mă întreabălumea pe mine despre datoriile pe care le are Cristi. Dar ce, atunci când aluat creditele, mi-a cerut mie cineva părerea?”, ne-a spus amuzată Valentina.

Scrie o carte împreună cu MonicaTatoiu

Fostul topmodel îşi vede în continuare de treburile ei şi îl lasa peBoureanu să găsească o cale de a ieşi din această situaţie neplăcută. “Eu mergla aerobic în fiecare zi, mai ales că urmează să apară şi o casetă cu ajutorulcăreia iubitoarele de sport pot face mişcare ajutate de mine şi de antrenoareamea, Luminiţa Nicolescu. Lucrez şi la o carte pe care o scriu împreună cuMonica Tatoiu, despre frumuseţe şi sănătate, care va fi sub forma unor sfaturivenite din partea a două generaţii”, ne-a declarat Valentina, prezentă lainagurarea atelierului de creaţie Fason by Cristina Gramma, pentru că de lasalonul de înfrumuseţare pleacă întotdeauna relaxată. Deloc afectată de cenuşiulcare pare să se aştearnă peste universul ei roz, Valentina zâmbeşte: “Nu pot săstau acum în casă şi să-mi pun ştreangul de gât. Asta este situaţia, nu suntemnici primii, nici ultimii care trec prin aşa ceva. Este criză, preţurileterenurilor au scăzut foarte mult şi am păţit-o şi noi. Eu şi Cristi ne păstrămzâmbetul pe buze şi optimismul, pentru că asta contează cel mai mult. Între noitotul este minunat şi asta ne dă putere să trecem peste orice. Nu mi-e frică săo iau de la zero!”.

Blochează energiile negative cubrăţara Kabbalah

Nu numaiElena Băsescu sau Mihaela Rădulescu au urmat exemplul Madonnei de a se protejaîmpotriva deochiului şi a energiilor negative cu ajutorul unui şnur roşu legatla încheietura mâinii stângi. Valentina Pelinel poarta şi ea o astfel de brăţarăKabbalah despre care se crede că aduce linişte şi fericire în viaţă, blocândgândurile negative trimise împotriva celui care o poartă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-11-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine