2020-04-04 16:12

Vedetă disperată, solicită AJUTOR

 |  21:23
Vedetă disperată, solicită AJUTOR

”Ajutor! Am nevoie de domnișoară/doamnă pentru postul de bonă pentru copil, câteodată si pentru mine. Fișa postului”…

Iulia Albu este în căutarea bonei perfecte pentru fetița sa, Mikaela. Creatoarea de modă a scris pe pagina sa de Facebook care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească persoanele interesate, dar și ce salariu oferă. Iată fișa postului, înfățișată de Iulia Albu pe rețeaua de socializare: “1. Obsesie pentru curățenie și ordine care mie îmi lipsește total; 2. Să îți placă copiii, în caz că ma hotărăsc sa mai fac încă unul, căci pe Mika nu ai cum să nu o iubești din prima clipă; 3. Abilități gătit mâncăruri tradiționale românești și negresă; 4. De preferat cu permis, sau deschidere spre a îl obține; 5. Locația metrou Pipera, cu cât stai mai aproape cu atât mai bine”.

Doi bulldogi francezi și cu un cameleon orb

Pentru toate acestea, Iulia Albu este dispusă să ofere un salariu mai mult decât avantajos, dar și contract de muncă legal: “Ofer contract de muncă și salariu negociabil. PS: în ciuda preconcepției generale, cu noi locuiesc doar 2 bulldogi francezi și un cameleon orb.Te aștept cu drag, de preferat înainte să cadă dressingul pe mine.Înscrieri prin mesaj sau pe email la ajutor@iuliaalbu.com.”.

Iulia Albu și Mihai Albu au împreună o fiică pe nume Mikaela, care va împlini în curând 10 ani. Mikaela a rămas în grija Iuliei după divorțul de Mihai Albu. Cei doi au divorțat în 2013, după opt ani de căsătorie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine