2020-04-07 11:40

Vedeta şi soţul ei mai au de aşteptat! Maria Marinescu nu a reuşit să rămână însărcinată la Paris

 |  16:50
Vedeta şi soţul ei mai au de aşteptat! Maria Marinescu nu a reuşit să rămână însărcinată la Paris

Deziluzie pentru Maria Marinescu!Dornică să devină mămică şi să-l facă tătic pe soţul ei, Frank Colin,creatoarea de modă mai are un timp de aşteptat până ce-şi va vedea visuldevenit realitate. În ciuda zvonurilor apărute recent referitoare la existenţaunei sarcini a Mariei, surse medicale au declarat pentru „Puterea” că vedeta nua reuşit încă să rămână însărcinată, deşi se află sub supravegherea unor medicifoarte competenţi, la Paris. Din păcate, soţul Mariei suferă de probleme defertilitate, iar tratamentul pe care îl urmează nu a dat roade, deocamdată.

Îngrijoraţi de faptul cănu pot avea copii încă, Maria Marinescu şi soţul ei, Frank Colin au consultatmai multe opinii medicale. Astfel, după o serie de vizite făcute profesoruluidoctor Bogdan Marinescu, de la Spitalul „Panait Sârbu” din Capitală, ce doi auluat drumul Parisului, în speranţa că problema lor îşi va găsi rezolvare la uninstitut specializat în afecţiuni de fertilitate. „Doctorul Marinescu le-a spuscă nu este nimic grav la mijloc şi i-a sfătuit să aibă răbdare. Cu toate acestea,au vrut să audă şi părerea unor alţi medici, aşa că au ales o clinică dinParis, care tratează cupluri infertile”, ne-a declarat sursa noastră. Acolo,graţie unor analize mai amănunţite la care ambii parteneri au fost supuşi, s-adescoperit că Frank, în vârstă de 38 de ani, are „un produs spermatic de slabăcalitate”, spune sursa noastră, lucru care nu îl face apt, momentan, să fietată. La sfatul doctorilor, imediat ce a aflat rezultatele analizelor, soţulMariei a început un tratament bazat pe vitamine şi susţinere hormonală.

Maria a mai fost gravidă, în trecut

Pentru a elimina oriceurmă de îndoială, medicii de la institutul parizian la care au ajuns Maria şiFrank au supus-o pe creatoarea de modă unei histeroscopii. Astfel, au ajuns laconcluzia că vedeta a mai fost însărcinată în trecut şi că încă mai poate facecopii. Histeroscopia reprezintă vizualizarea cavităţii uterine prin endoscopie, cuajutorul unui instrument denumit histeroscop. Histeroscopia permite stabilireadiagnosticului unei afecţiuni a uterului, dar poate servi şi ca metodă deintervenţie chirurgicală.

Nici Mihaela Rădulescu nu mai poate fi mamă

Maria Marinescu nu estesingura celebritate care se confruntă cu obstacole legate de maternitate. Deşiare un băieţel în vârstă de cinci ani, Mihaela Rădulescu a declarat, în maimulte rânduri, că îşi mai doreşte măcar un copil. Prezentatoarea tv nu maipoate avea urmaşi, pentru că a trecut, cu ani în urmă, prin două sarciniextrauterine care i-au afectat serios sănătatea. „Pe cale naturală nu mai potavea copii”, a spus Mihaela despre problema ei. În cazul Mariei nu este însăvorba de astfel de necazuri, ci cu siguranţă, este o chestiune de timp pânăcând o vom vedea plimbându-şi bebeluşul prin parc. Vedete precum CristinaSpătar sau Sanda Ladoşi au aşteptat ani la rând să rămână însărcinate, iar minuneali s-a întâmplat chiar când se aşteptau mai puţin.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638935-11-12

Mai multe imagini:
Vedeta şi soţul ei mai au de aşteptat! Maria Marinescu nu a reuşit să rămână însărcinată la Paris
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine