2020-07-03 17:07

Vedetele îşi lucrează corpul pentru vară. Vezi ce antrenamente fac!

 |  19:10
Vedetele îşi lucrează corpul pentru vară. Vezi ce antrenamente fac!

Vara bate la uşă, iar asta le determină pe majoritatea vedetelor să ia măsuri şi să tragă din greu pentru a-şi subţia silueta. Dornice să arate cât mai bine, reprezentantele showbizului autohton au dat iama la sport! Cum în scurt timp, ele vor trece la ţinute sumare de sezon, grija pentru un corp frumos a început să fie tot mai mare. Aşadar, fie că au trecut la dietă, fie că s-au înscris la tot felul de programe sportive, vedetele lucrează pentru a obţine silueta mult visată.

Andreea Raicu, Diana Munteanu, Carmen Brumă şi  Cosmina Păsărin sunt doar câteva dintre vedetele care preferă sportul în aer liber. Aşa se face că încă de când vremea frumoasă a venit, ele au început să facă jogging. Aproape zilnic, vedetele ies la alergat în parcuri, parcurgând kilometri întregi, pentru a se menţine în formă şi a-şi tonifia musculatura. Joggingul rămâne cea mai simplă metodă de a face mişcare, la care apelează şi celebrităţile de peste hotare.

 

Kinga, siluetă fără cusur la 40 de ani

Antrenoarea de Kangoo Jumps, Kinga Sebestyen, arată impecabil la 40 de ani! Celebra antrenoare de Kangoo Jumps, Kinga Sebestyen, se poate lăuda cu un trup perfect. În ciuda timpului care a trecut,  ea dovedeşte că prin sport şi nutriţie sănătoasă, poţi avea şi la această vârstă un corp de adolescentă, bine tonifiat şi fără pic de celulită. Dovadă stau şi fotografiile (semnate de Edward Aninaru), pe care aceasta le-a realizat recent, în Los Angeles, în care apare în costum de baie, etalându-şi formele extrem de apetisante

Antrenoarea de fitness a ajuns să arate astfel în urma celor peste 10 ani în care a făcut Kangoo Jumps şi a predat această disciplină, lansând sute de instructori atât în România, cât şi peste hotare.

„Ghetele au 2-3 kilograme şi exerciţiile sunt mult mai eficiente. Lucrează imediat musculatura, întăreşte fesierii, muşchii abdominali şi pe cei care susţin coloana vertebrală. În plus, toxinele se elimină din corp foarte repede şi ajungem să scăpăm de celulită şi să avem pielea netedă, frumoasă, luminoasă. În plus, toate clasele de Kangoo Jumps sunt foarte distractive şi te încarcă de energie pozitivă”, a declarat Kinga Sebestyen. 

 

Andreea Bănică, clienta fidelă a sălii de sport

Pentru Andreea Bănică sportul este sfânt. Deşi, are un program solicitant, vedeta are grijă să treacă pe la sala de sport de cel puţin două ori pe săptămână. La 36 de ani, cântăreaţa se încăpăţânează să-şi păstreze formele apetisante, drept urmare, ea se supune fără nici o reţinere efortului fizic. Cum nu vrea să-şi dezamăgească fanii şi plănuieşte să-şi impresioneze publicul la fiecare apariţie a sa, Andreea a început să apeleze şi alte programe, care promite rezultate rapide.

 

Andreea Bălan se menţine prin sport

Andreea Bălan se poate mândri cu o siluetă fără cusur! Cu toate astea, blondina nu se culcă pe-o ureche, şi trage din greu pentru a-şi păstra corpul de păpuşă Barbie. Având în vedere că meseria ei presupune tot felul de coregrafii, Andreea se întreţine prin dans. Vedeta a ajuns la performanţa de a cunoaşte peste 40 de stiluri de dans, iar graţie acestui lucru, ea a reuşit să-şi contureze frumos corpul. Celulita şi kilogramele în plus sunt departe de ea! Cu toate astea, vedeta obişnuieşte să mai facă seara câteva exerciţii fizice, dorind astfel să se asigure că a făcut suficientă mişcare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz