2019-10-23 19:10

VERDICT neașteptat în cazul acuzaţiilor de ABUZ SEXUAL aduse lui Kevin Spacey, Steven Seagal şi Anthony Anderson

 |  18:06
VERDICT neașteptat în cazul acuzaţiilor de ABUZ SEXUAL aduse lui Kevin Spacey, Steven Seagal şi Anthony Anderson

Mai multe acuzaţii de abuz sexual aduse actorilor Kevin Spacey, Steven Seagal şi Anthony Anderson au fost respinse de Procuratura din Los Angeles, SUA, întrucât majoritatea faptelor au fost prescrise, potrivit Reuters.

Kevin Spacey, care a fost eliminat din distribuţia serialului "House of Cards" după ce mai mulţi bărbaţi l-au acuzat de abuz sexual, era cercetat de Procuratura din Los Angeles după ce o cunoştinţă a actorului, al cărei nume nu a fost făcut public, a spus că acesta l-a molestat sexual în 1992.

În cazul lui Spacey, Procuratura din Los Angeles a anunţat că nu va deschide un proces pentru că fapta a fost prescrisă.

Acelaşi motiv îl vizează şi pe Steven Seagal, care, în ultimele luni, a fost acuzat de mai multe femei de comportament sexual nepotrivit. Astfel, în martie, două femei l-au acuzat de viol pe Seagal, una spunând că fapta a avut loc în 1993, cealaltă, în 2002, pe când ea avea 17 ani. Şi actriţa Portia de Rossi, soţia realizatoarei TV Ellen DeGeneres, l-a acuzat că, în timpul unui casting, i-a desfăcut fermoarul pantalonilor. Acuzaţii de hărţuire sexuală i-a adus şi actriţa Julianna Margulies, starul serialului "The Good Wife".

În ceea ce îl priveşte pe Anthony Anderson, în vârstă de 47 de ani, primele acuzaţii au apărut în presa americană în luna iulie.

O femeie care s-a ocupat de catering pentru un eveniment organizat de actor l-a acuzat pe starul serialului "Black-ish" - rol pentru care, în iulie, acesta a fost nominalizat la premiile Emmy - de atac sexual, citeaza Medifax.

În acest caz, procurorii au decis să respingă acuzaţiile, după ce femeia a refuzat să depună mărturie.

Totuşi, în ceea ce îi priveşte pe Kevin Spacey şi Steven Seagal, aceştia sunt vizaţi şi de alte anchete, tot în urma unor acuzaţii de abuz sexual.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray