2020-01-28 21:25

VEŞTI PROASTE pentru fanii TWIN PEAKS. Ce se întâmplă cu liceul în care au avut loc filmările

 |  16:31
VEŞTI PROASTE pentru fanii TWIN PEAKS. Ce se întâmplă cu liceul în care au avut loc filmările

Liceul în care au fost filmate scene din serialul "Twin Peaks", în regia lui David Lynch, a fost închis pe 14 iunie iar demolarea lui va începe în 5 iulie, potrivit site-ului Dazed.

Clădirea este situată în oraşul North Bend, în statul Washington. Internauţii au imortalizat pentru ultima dată culoarele clădirii frecventate între alţii de Audrey, Donna şi Laura Palmer, personaje din serial. 

Courtenay Stallings, una dintre scenaristele seriei create de Mark Frost şi David Lynch, a publicat pe Twitter un videoclip cu liceul emblematic. 

"Liceul din Twin Peaks se închide astăzi", a scris ea. "Demolarea va începe în curând. Sunt atât de recunoscătoare că am petrecut o vreme aici (...). Odihniţi-vă în pace, dulapuri roşii. Ne revedem în visele mele", citeaza News.ro.

"Twin Peaks" a devenit unul dintre serialele de top din anii 1990 şi a primit elogii din partea criticilor pe plan internaţional. La câţiva ani după încheierea celui de-al doilea sezon, a devenit o producţie-cult, al cărei titlu a fost menţionat apoi în numeroase show-uri TV, reclame, benzi desenate, jocuri video, filme şi cântece.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine