2019-10-22 09:16

Vezi cum l-a imitat Alec Baldwin pe Trump! O să râzi în hohote!

 |  15:11
Vezi cum l-a imitat Alec Baldwin pe Trump! O să râzi în hohote!

S-ar parea ca lui Alec Baldwin ii place in hainele lui Donald Trump, avand in vedere ca l-a imitat inca o data in emisiunea de satiră şi divertisment ”Saturday Night Live”. Actorul a ironizat prima conferinţă de presă pe care politicianul republican a susţinut-o, recent, după câştigarea alegerilor prezidenţiale din Statele Unite, iar imaginile au devenit virale.

Emisiunea ”Saturday Night Live” a revenit pe micile ecrane americane după vacanţa ocazionată de sărbătorile de iarnă, sâmbătă seară, şi a glumit încă o dată pe seama celor mai recente veşti care au legătură cu preşedintele-ales Donald Trump, inclusiv pe seama primei conferinţe de presă pe care politicianul republican a susţinut-o după câştigarea alegerilor prezidenţiale, dar şi pe seama unor articole publicate în presa rusă, a căror veridicitate nu a fost încă verificată, potrivit cărora Trump a cerut unor prostituate să execute în faţa lui acte de urofilie (”golden showers”, n.r.)

”Da, aceasta este viaţa reală. Acest lucru se întâmplă cu adevărat”, a spus Alec Baldwin, adresându-se spectatorilor emisiunii, în debutul discursului său, susţinut de pe un podium.

Pe măsură ce conferinţa de presă a continuat, personajul Donald Trump - jucat de Alec Baldwin - s-a lăudat cu apropiata ceremonie de învestitură şi cu numele artiştilor care vor cânta în onoarea lui: ”Ţineţi-vă de sâni şi de alte părţi, pentru că îi vom avea la învestitură pe 3 Doors Down şi The Rockettes, care are cel mai mic nivel de bani în economiile sale”.

Personajul Donald Trump a acceptat şi întrebări din partea ”jurnaliştilor”, care doreau să afle adevărul despre prepusele acte de urofilie. ”Nu vorbesc despre pipi. Nu a fost atât de cool pe cât a părut”, a răspuns el, potrivit The Hollywood Reporter, citat de news.ro.

În ciuda protestelor falşilor jurnalişti din acea scenetă, Alec Baldwin a continuat să facă aluzii răutăcioase la urină: ”Voi readuce în ţară un jet gros de locuri de muncă. Această ţară va fi stropită literalmente cu locuri de muncă. Sunt un maestru al locurilor de muncă”.

Apoi, Alec Baldwin şi-a îndreptat un braţ spre public, mimând că îi arată pe susţinătorii ”planului” său. ”Tu te bagi, tu te bagi, te bagi şi tu”, a spus Baldwin, vorbind foarte repede şi aproape legând cuvintele între ele.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-15

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

De ce PSD + Trump = love În România, Partidul Social Democrat, în Moldova, Partidul Socialist, în Rusia, Rusia Unită (partidul lui Putin) și comuniștii chiar, au aplaudat victoria lui Donald Trump în alegerile prezidențiale. Trump, care a fost candidatul Partidului Republican – conservator, de dreapta - și a câștigat alegerile cu mesaje complet incompatibile cu ale unei formațiuni autentice de stânga
27 Ian 2017 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray