2020-07-11 05:48

Vica şi Cristina îşi vor testa prietenia la duel. Vedetele se luptă să câştige 50.000 de euro

 |  17:40
Vica şi Cristina îşi vor testa prietenia la duel. Vedetele se luptă să câştige 50.000 de euro

Una dintre cele mai aşteptate confruntări de la „Ferma Vedetelor” va avea loc în acest week-end. După ce reality show-ul le-a ajutat să lege o relaţie strânsă şi să devină prietene la cataramă, Vica Blochina şi Cristina Cioran vor fi nevoite acum să lase aceste sentimente deoparte şi să lupte pentru a rămâne în competiţie. Nu de alta, dar premiul este unul destul de consistent, 50.000 de euro, o sumă deloc de neglijiat! Cel care a făcut acest duel posibil este Augustin Viziru, desemnat fermierul săptămânii. El a trimis-o pe Vica la luptă, cu care de altfel, a şi avut un schimb de replici mai dur pe parcursul filmărilor. Augustin a numit-o „balerină de oraş”, iar apelativul a atras după sine „complimente” şi din partea blondinei pentru al său rival.

Ultimul duel înaintea finalei live de pe 30 mai se va da între Vica și Cristina! Este o confruntare mult aşteptată mai ales că cele două vedete au şi legat o relaţie apropiată pe parcursul filmărilor pentru reality show-ul de la Pro Tv. De altfel, ele sunt singurele femei, care au reuşit să ajungă până acum în această competiţie. Augustin Viziru este cel care a făcut confruntarea posibilă, însă, cu toate astea, Vica şi Cristina au dat de înţeles că indiferent ce se va întâmpla, prietenia lor nu va fi afectată.

Aşadar,  Augustin a făcut cărțile și a trimis-o la ultimul duel, înainte de marea finală pe Vica, care nu are de ales și se va lupta cu aliata ei, Cristina. „Ferma Vedetelor” a fost lider de audiență pe toate categoriile de public, fiind urmărită în intervalul de difuzare, între 20.30 şi 21.26, de aproximativ 1,3 milioane de români la nivel național.

Au intrat pe ultima sută de metri

Miercuri seara, George a fost trimis să caute indicii în pădure și a avut supriza să îl găsească, pe cărare, pe fratele său, Marius: „Mă bucur să te văd mare și solid!”, i-a spus George după ce l-a îmbrățișat. Întâlnirea dintre ei a fost presărată cu glume și ironii. George i-a povestit cum stau lucrurile în fermă, cu cine se înțelege bine și le-a făcut profilul tuturor: „I-am arătat ferma. I-a plăcut atât de mult, încât a început să pună din proprie inițiativă osul la treabă. A tăiat niște lemne, în schimbul mesei.”, iar Marius a completat: „Măcar o mână de ajutor să le dau!”.

Augustin s-a urcat pe casă, cu toate că îi este frică de înălțime, și a lucrat la acoperiș. Pentru asta, el i-a cerut lui nea Rață un pui, însă nu a primit decât morcovi, țelină, cartofi și bulion. Momentul a fost unul foarte amuzant, deoarece Augustin era vizibil speriat: „Ce n-am voie să îmi fie frică?”, i-a spus Cristinei ținându-se strâns de țiglele acoperișului. Ionuț l-a ajutat să coboare, iar ca să se simtă în singuranță, în loc să repare, a mai scos niște scânduri pentru a-și crea puncte de sprijin. Nea Rață, văzându-l cuprins de panică, i-a mișcat scara la coborâre: „Bre! Astea nu sunt glume!”, a strigat Augustin.

Și de această dată au împărțit coșul pe care l-a primit George, însă sancțiunea a fost mai aspră ca niciodată: nea Rață le-a luat pe termen nelimitat vacile, principala lor sursă de hrană.

Iulia Vântur a atins teme sensibile, iar Vica a început să plângă când a spus că nu și-a mai văzut mama de un an. Iulia a ținut să puncteze un moment foarte important care se va întâmpla în curând: „Săptămâna viitoare vor reveni toți fermierii și își vor pune votul cel mai important, care poate elimina pe cineva de aici, din fermă!”. Aceste cuvinte au dat startul părerilor și o nouă discuție s-a pornit între Vica și Ionuț.

Pe de altă parte, vedetele rămase în show se gândesc la tot felul de strategii pentru a pune mâna pe marele premiu. La sfârşitul lunii, se va desemna câştigătorul emisiunii „Ferma Vedetelor”, care va pleca acasă cu 50.000 de euro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz