2020-03-30 16:33

Vine în România. Nicolas Cage vrea să filmeze la Castelul Bran

 |  16:51
Vine în România. Nicolas Cage vrea să filmeze la Castelul Bran

NicolasCage vrea să filmeze în România, la Castelul Bran, câteva scene pentrucontinuarea filmului din 2007 "Demon pe două roţi/ Ghost Rider",potrivit unui interviu acordat de actorul american postului MTV News.

Prezentla conferinţa Comic-Con din San Diego (SUA), actorul Nicolas Cage a declarat căacest proiect se află într-un stadiu incipient, dar că îşi doreşte foarte multsă lucreze din nou cu regizorii Mark Neveldine şi Brian Taylor.

"Voiavea o întâlnire cu regizorii Mark Neveldine şi Brian Taylor peste câteva zile.Abia aştept să discut cu ei despre acest proiect. Sper, cu ajutorulentuziasmului şi al energiei lor, să facem un film care să fie cel puţin la felde interesant", a declarat Nicolas Cage.

Proiectulare titlul provizoriu "Ghost Rider: Spirit of Vengeance".

Actorulamerican a precizat că filmul va fi turnat în România şi că, deşi producătoriinu au hotărât dacă vor filma doar la Castelul Bran, el speră că pelicula vaconţine cel puţin o scenă în care Vânătorul de Fantome (Ghost Rider) să îşiconducă motocicleta până la poarta de intrare în castel.

Filmul"Ghost Rider", lansat în 2007, a avut încasări de 228,7 milioane dedolari. Pentru rolul din acest film, Nicolas Cage a fost nominalizat la Zmeurade Aur.

AdministratorulCastelului Bran, Corin Trandafir, a declarat că nu a primit vreo solicitareprivind acest proiect. "(Nicolas Cage, n.r.) e binevenit, dacă vrea săfilmeze la Bran“, a spus Trandafir. El a mai menţionat că administraţiacastelului primeşte "nenumărate" cereri pentru dreptul de a film înacest loc.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-08-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine