2019-10-18 02:21

Vladimir Putin, tată de GEMENI. Cine ar fi IUBITA secretă a președintelui Rusiei

 |  10:46
Vladimir Putin, tată de GEMENI. Cine ar fi IUBITA secretă a președintelui Rusiei

Presa rusa scrie ca fosta campioană olimpică Alina Kabaeva, în vârstă de 36 de ani, este iubita lui Vladimir Putin de peste 20 de ani. Idila presedintelui se doreste a fi un subiect tabu in Rusia, insa s-a aflat ca Alina a născut pe 7 mai doi băieţi gemeni la centrul Spitalicesc Kulakov din Moscova - un eveniment înconjurat în cel mai mare secret, dezvăluie Le Point.

Cu trei săptămâni mai înainte, agenţi din cadrul FSO - serviciul de protecţie al preşedinţiei - au luat spitalul cu asalt. Ei au evacuat al patrulea etaj şi au obţinut transferul pacienţilor la alt serviciu, potrivit cotidianului francez, care adaugă că jumătate din personalul medical a fost pus să-şi ia concediu, iar vizitele externe au fost interzise.

”În ziua naşterii, un medic italian, asistat de directorul centrului, a realizat o cezariană”, a declarat jurnalistul rus în exil Serghei Kanev, cu relaţii la serviciile de informaţii, citeaza News.ro.

Potrivit Dni.ru, Alina Kabaeva a născut gemeni pe 7 mai la un spital de ginecologie din Moscova. Toate pacientele internate pe etaj cu presupusa iubită a lui Putin ar fi fost mutate, iar salonul, păzit cu stricteţe de agenţi.

Informaţiile au fost divulgate de o gravidă din respectiva maternitate, care a mai afirmat că Alina Kabaeva a primit în spital mâncare livrată de restaurante de lux din capitala Rusiei.

Alina Kabaeva mai are doi copii

Alina Kabaeva îşi măreşte, astfel, familia, pentru că ea este mama unui băiat în vârstă de zece ani şi a unei fete în vârstă de şase ani. Au fost alte două naşteri ”clandestine”, iar una ar fi avut loc într-o clinică elveţiană recomandată de către fostul premier italian Silvio Berlusconi, un mare prieten al lui Putin.

Liderul de la Kremlin şi Alina Kabaeva s-ar fi cunoscut la începutul anilor 2000, în perioada în care specialista în gimnastică ritmică, de origine uzbekă, frecventa podiumurile.

Medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice (JO) din 2000, cu aur patru ani mai târziu, la Atena, de două ori campioană a lumii, de cinci  ori campioană a Eurpei, Alina Kabaeva, supranumită ”cea mai suplă femeie din Rusia”, l-ar fi cucerit atunci pe judoka, la rândul său tatăl a două fete.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-22Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

Până şi Putin ne compătimeşte Au trecut aproape 30 de ani de la „aplicaţia” din decembrie 1989, iar cei care s-au perindat la conducerea ţării, indiferent de culoare politică, au fost nişte piloţi orbi, aşa cum spunea în 1937 Mircea Eliade despre conducătorii de la aceea vreme
10 Oct 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray