2020-04-07 17:25

Vor să facă film despre viaţa lui Oprah Winfrey

 |  17:40
Vor să facă film despre viaţa lui Oprah Winfrey

Unlungmetraj despre viaţa celebrei realizatoare de televiziune Oprah Winfrey vafi produs în studiourile de la Hollywood, pe baza unui roman biograficcontroversat scris de Kitty Kelly, informează contactmusic.com.

CineastulLarry A. Thompson a anunţat, luni, că a achiziţionat drepturile de ecranizare acontroversatei cărţi "Oprah: A Biography", scrisă de Kitty Kelly.Cineastul american a declarat cu această ocazie că alegerea actriţei potrivitepentru a o interpreta pe Oprah Winfrey reprezintă o mare provocare.

"Fascinantaei călătorie dintr-o zonă rurală din Mississippi şi până pe scenainternaţională este pavată cu adevăruri simple şi cu personalităţi complicate.Alegerea unei actriţe potrivite pentru a o interpreta pe Oprah Winfrey va fi omare provocare. Intenţionăm să organizăm o serie de audiţii la care săparticipe atât actriţe cunoscute, cât şi necunoscute", a declarat Larry A.Thompson.

Potrivitpresei americane, acest proiect cinematografic, care va fi lansat în 2011, nuva fi primit cu entuziasm de celebra realizatoare de televiziune. La începutulacestui an, Oprah Winfrey a criticat în termeni duri volumul biografic al autoareiKitty Kelly, calificându-l drept "o aşa-zisă biografie".

În acestvolum se afirmă că Oprah Winfrey ar fi consumat droguri în tinereţe şi ar fi"cosmetizat" o serie de informaţii despre mediul în care a copilărit,marcat de sărăcie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-03-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine