2019-11-18 06:32

Whitney Houston, subiectul unei BIOGRAFII scrise de femeia care i-ar fi fost iubită

 |  10:37
Whitney Houston, subiectul unei BIOGRAFII scrise de femeia care i-ar fi fost iubită

Cântăreaţa americană Whitney Houston va fi subiectul unei lucrări biografice scrise de fosta sa prietenă Robyn Crawford, despre care s-a speculat multă vreme că i-a fost şi iubită, relatează The Guardian.

Cartea, intitulată "A Song for You: My Life With Whitney Houston", va fi lansată în luna noiembrie, prin intermediul editurii americane Dutton. Aceasta reprezintă prima ocazie, după moartea lui Whitney Houston, în 2012, cu care Crawford vorbeşte despre viaţa ei şi relaţia cu celebra artistă.

Natura legăturii dintre Houston şi Crawford, care au fost apropiate începând din adolescenţă, a fost subiect al multor speculaţii. Două documentare despre viaţa cântăreţei au sugerat că Houston a fost bisexuală şi că a existat o relaţie romantică între cele două femei.

Una dintre producţiile care a confirmat zvonurile a fost "Whitney: Can I Be Me", realizată de britanicul Nick Broomfield. În documentar, lansat în 2017, fostul bodyguard al lui Whitney Houston a declarat că Robyn Crawford a avut multe confruntări fizice cu fostul soţ al artistei, rapperul Bobby Brown, care au fost legate de relaţia dintre cele două. Neînţelegerile au dus la eliminarea lui Crawford din cercul de apropiaţi ai cântăreţei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray