2020-02-26 00:33

Will Smith, declarație pentru Nadia Comăneci la Globurile de Aur

 |  22:33
Will Smith, declarație pentru Nadia Comăneci la Globurile de Aur

Premiile Globurile de Aur au adus-o pe covorul roșu, alături de mari vedete din shiw-biz, și pe Nadia Comăneci, alături de soțul ei, Bart Conner. Mai mult decât atât, actorul american Will Smith i-a mărturisit fostei gimnaste că a fost uluit de performanţa pe care a reuşit-o în anul 1976.

Actorul american Will Smith chiar s-a arătat impresionat că s-a întâlnit cu Nadia Comăneci, mărturisindu-i că a rămas uimit atunci când fosta gimnasta a obţinut primul scor perfect de zece la Jocurile Olimpice de Vară de la Montreal, din 1976. „Nu ai idee cum mi-ai zdruncinat copilăria. Când te-am văzut la televizor, mi-am zis: «Unde locuieşte? Vreau să merg acolo»“, i-a mărturisit actorul româncei.

La gala Globurile de Aur 2016, Nadia Comăneci s-a întâlnit cu „crema“ Hollywoodului, stând de vorbă şi făcând poze cu unii dintre cei mai importanţi actori. Alături de soţul ei, Bart Conner, românca a schimbat impresii şi s-a salutat cu Jason Statham, Jon Hamm, Hellen Mirren, Jane Fonda, Eva Longoria, Patrick Stewart, Kate Hudson, Jamie Foxx, Matt Damon, Lady Gaga, Katy Perry, Rachel McAdams, David Duchovny, Bill Murray, Jennifer López, Jack Black şi Channing Tatum, printre alţii.

Nadia Comăneci a purtat la gala Globurile de Aur 2016 o ţinută de culoare neagră. „Ce seară... Norocoasă că am fost alături de atât de mulţi artişti talentaţi“, a notat Nadia Comăneci pe pagina de Facebook, pe care a publicat mai multe fotografii de la eveniment.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-28

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine