2020-01-24 14:29

"X Factor" revine la tv. Schimbări majore în cel de-al cincilea sezon

 |  13:06
"X Factor" revine la tv. Schimbări majore în cel de-al cincilea sezon

Un nou sezon "X Factor" va începe pe 18 septembrie la Antena 1, cu jurații Delia,Ștefan Bănică Jr. și Horia Brenciu. Noutatea acestei ediții o reprezintă faptul că votul publicului va cântări foarte mult în alegerea concurenților.

Din 18 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, serile de vineri sunt programate pentru cel de-al cincilea sezon "X Factor". Concursul muzical se anunță plin de provocări și de emoții. De data acesta, show-ul vine cu o noutate: are cel mai mare juriu din România. Astfel, în etapa audițiilor, cei care se prezintă în fața juraților Delia, Brenciu și Bănică trebuie să primească trei ”DA” pentru a putea trece mai departe. Publicul va avea un cuvânt greu de spus: în fiecare săptămână, telespectatorii își pot vota favoriții dintre concurenții care au primit trei ”DA”, asfel încât la finalul etapei de audiții cel mai votat de către telespectatori scapă de Bootcamp și ajunge direct în prima gală live.

Preselecțiile au fost pline de surprize, cei trei jurați având de unde alege.  „Audițiile au fost de vis”, spune Horia Brenciu. „Delia cu părul mai verde ca niciodată, iar Ștefan mereu cu ochii pe mine. Nu cumva să îmbrățișez eu mai multe concurente decât el”, glumește el. „Pe scurt, un juriu plin de patos și culoare. Și nepoții mei, Răzvan și Dani, au debordat de inventivitate și alături de ei am realizat multe nebunii sezonul ăsta. Dar cei care m-au marcat definitiv – și nu sunt singurul care a simțit asta - au fost concurenții veniți din toată lumea. Fie că au fost de râs, de plâns sau de aplaudat în picioare, ai noștri participanți de anul ăsta au asigurat spectacolul total pe scena Operetei Ion Dacian.”, a declarat Brenciu într-un comunicat de presă. 

„Am văzut concurenți foarte buni, care pot deveni următorul X Factor, alții surprinzători, cu un potențial care se poate dezvolta în etapele următoare. Iar alți concurenți ne-au oferit momente comice de neuitat. De asemenea, a mai existat o categorie de concurenți, a celor care deja activează în muzică de peste 15-20 de ani. În acest sezon predomină grupurile, mai mult decât în alți ani. Sunt grupuri bune și foarte bune. Dar sunt și copii foarte buni sub vârsta de 20 de ani. Și categoria de peste 20 de ani e remarcabilă”, a mărturisit Bănică.

„Cred că în acest an la X Factor au venit și mai mulți concurenți talentati. Pe zi ce trecea nu îmi venea să cred ce număr mare de oameni a venit și cât de entuziasmați și plini de viață s-au prezentat. Volumul de muncă la audiții a fost mare, dar a fost foarte plăcut. Orele treceau fără să îmi dau seama. Îmi place că au fost concurenți variați. Noi, ca juriu, nu am avut cum să ne plictisim. Au venit concurenți care au cântat de la pop, rock, la muzică populară. Diversitatea mă bucură.”, ne-a spus Delia, care, de curând, a câștigat șapte premii muzicale.  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine