2020-02-22 13:44

Zăvoranca le-a făcut praf pe Mădălina Ghenea şi Monica Bârlădeanu: „Nu mai joacă decât prin sufragerie că pe covorul roşu... pauză!”

 |  20:01
Zăvoranca le-a făcut praf pe Mădălina Ghenea şi Monica Bârlădeanu: „Nu mai joacă decât prin sufragerie că pe covorul roşu... pauză!”

Mădălina Ghenea şi Monica Bârlădeanu sunt noile vedete care au intrat în colimatorul Oanei Zăvoranu! Pe pagina ei virtuală, bruneta le-a desfiinţat pe cele două românce, luând în derâdere reuşitele lor profesionale. Zăvoranca a aruncat vorbe grele la adresa Mădălinei şi Monicăi, spunând că ele „nu mai joacă decât prin sufragerie că pe covorul roşu... pauză!”. Nemulţumită de faptul că nu e apreciată la adevărata ei valoare, Oana le-a promis fanilor săi că-şi va relua cariera actoricească, şi că va ajunge tocmai la Hollywood datorită talentului său! Bruneta a făcut astfel comparaţia cu Ghenea şi Bârlădeanu, despre care nu prea a avut nimic laudativ de spus, ci dimpotrivă.

Nemulţumită de modul cum e tratată în ţară, Oana Zăvoranu plănuieşte să-şi ia revanşa şi să le demonstreze cârcotaşilor că are mare potenţial actoricesc. Bruneta promite că va face un film demn de Hollywood, şi nu se va lansa până ce nu-l va face cunoscut aşa cum merită. Ea a dat sfoară în ţară în căutarea unui om care să facă echipă cu ea, astfel încât rezultatele să nu se lase prea mult aşteptate.

„Caut un manager bun... cel mai bun, există? dacă da, să mă sune, dacă există în ţara asta unul! Dar nu mă plâng aici, decât de prostie, invidie, falsitate, parşivism şi trădători, răutate, care fireşte există peste tot poate, dar mai cu perdea decât aici.

Fac  un film, (mă împrumut, că mămica mi-a făcut şi televiziuni, mi-a luat şi Porsche Cayenne de Crăciunul 2012 (aţi văzut ce bună actriţă e... cum juca ea că îmi cumpără un cadou, un jeep Porsche Cayenne, pe care tot eu exclusiv din munca mea mi-l cumpărasem), şi mi-a dat şi bani de film, amărâta mitomană... astea sunt boli psihice, (mitomania şi grandomania), apoi am vorbit cu echipa să merg cu el la Cannes şi de acolo poate cu puţin noroc şi relaţii (că am), ajungem şi la Hollywood, dar nu ca damă de companie ca toate fomistele, care s-au întors în ţară cu coada între picioare după ce dădeau după o săptămână interviuri cu «accent uşor stricat»... pe covorul roşu, dar dacă nu mai e «şmekerul» lângă ele... ciuciu, dracu a mai auzit de «româncele celebre» care au cucerit... era să zic eu ceva, dar mă abţin, că dacă le enumăr mi-e jenă de jena lor”, a fost mesajul postat de vedetă pe pagina virtuală.

Oana nu s-a oprit însă aici, ci a nominalizat persoanele la care se referă. Aşadar, Mădălina Ghenea şi Monica Bârlădeanu sunt cele taxate de brunetă, ele fiind românce ajunse celebre în afara ţării, pe care le desfiinţează în spaţiul public.

„Dar ele dragă, de la «stress»,vor linişte acum, şi s-au retras că au obosit de la atâta muncă... adică roluri prin băi şi dormitoare (cum şi Ghenea sau cum îi zice ei, pe care tot ea l-a părăsit pe Butler ăla, ca şi Bârlădeanca pe Bobby, şi nu mai joacă decât prin sufragerie că pe covorul roşu... pauză! sau alte slute care erau distribuite pentru prestaţii pe «supt» birou, dar am uitat cum le ziceau alte talentate... mă rog... lasă-mă pe mine aşa netalentată şi necunoscută”, a mai spui Zăvoranca.

Continuă războiul cu mama ei

Oana Zăvoranu e în continuare foc şi pară pe mama ei! Supărată că nu i-a dat averea, care i se cuvine din partea tatălui ei, bruneta ameninţă că se va lupta în instanţă cu femeia care i-a dat viaţă până ce se va face dreptate. După ce-a petrecut o vacanţă în Maldive, vedeta şi-a încărcat bateriile, urmând să se ocupe de acum încolo de bătălia deschisă împotriva Marioarei Zăvoranu.

„Lasă că facem frumos o listuţă, cu tot ce nu vrei tu să se afle, dacă mai scoţi un sunet în faţa mea, (nu te ameninţ, îţi promit, doar), şi mai bine, ruşinează-te (deşi nu ştii ce e ruşinea), că eu sunt fata tatălui meu care te-a dominat toată viaţa cât a avut bani... şi te-a luat cu doi copii, plasaţi la părinţi că tu erai tare «ocupată» să mergi la agăţat la mare cu tigara-n vârf de băţ.

Aşa o să faci şi cu mine când o să îmi iau banii înapoi, să suni la toate emisiunile tv să le zici să ne împăcăm că tu mă iubeşti, să insişti chiar, că eu sigur nu vreau să te mai văd în faţa ochilor mei în viaţa mea!”, a scris Oana. Deşi fanii au încercat s-o liniştească şi s-o sfătuiască să-şi vadă de viaţa ei, vedeta nici nu a vrut să audă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-26

Mai multe imagini:
Zăvoranca le-a făcut praf pe Mădălina Ghenea şi Monica Bârlădeanu: 'Nu mai joacă decât prin sufragerie că pe covorul roşu... pauză!”
zoom
Zăvoranca le-a făcut praf pe Mădălina Ghenea şi Monica Bârlădeanu: 'Nu mai joacă decât prin sufragerie că pe covorul roşu... pauză!”
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine