2020-07-03 19:30

Zsa Zsa Gabor, la spital în stare de inconştienţă

 |  13:16
Zsa Zsa Gabor, la spital în stare de inconştienţă

Actriţaamericană Zsa Zsa Gabor, în vârstă de 93 de ani, a fost transportată, marţi, laun spital din Los Angeles, după ce a fost descoperită în stare de inconştienţăde către soţul ei, Frederic von Anhalt, informează AFP.

"Înjurul orei 11.00 dimineaţa (18.00 GMT), soţul actriţei Zsa Zsa Gabor a sunat lanumărul 911 (numărul serviciilor de urgenţă din Statele Unite ale Americii,n.r.), după ce şi-a găsit soţia în stare de inconştienţă", a declarat JohnBlanchette, purtătorul de cuvânt al artistei de origine maghiară. "Actriţaa fost transportată de urgenţă la centrul medical Ronald Reagan", aadăugat aceeaşi sursă. La puţin timp după aceea, agentul de presă al FrancescăiHilton, fiica actriţei Zsa Zsa Gabor şi a magnatului Conrad Hilton, a confirmatfaptul că artista a fost internată, dar a precizat că starea acesteia este"stabilă".

"Viaţaei nu este în pericol", a declarat Ed Lozzi, sursa citată.

A refuzatoperaţia

ActriţaZsa Zsa Gabor a fost spitalizată de mai multe ori în ultimele luni din cauzacomplicaţiilor apărute în urma unei operaţii de înlocuire a articulaţiei unuişold. La jumătatea lunii august, ea a refuzat o nouă intervenţie chirurgicalăşi a cerut să fie transportată la reşedinţa ei din luxosul cartier Bel Air dinLos Angeles, unde locuieşte împreună cu soţul ei, Frederic von Anhalt.

Fredericvon Anhalt a apărut pe prima pagină a ziarelor americane în urmă cu câţiva ani,când a revendicat paternitatea fiicei starletei Anna Nicole Smith, la câtevazile după moartea actriţei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-03-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz