2019-08-23 08:44

13 argumente pro-Boc scrise de la Palatul Victoria

 |  20:09
13 argumente pro-Boc scrise de la Palatul Victoria

Înrelaţia normală de subordonare, şefii sunt cei care îşi daucu părerea dacă subalternii mai sunt potriviţi sau nu pentru job. În relaţiaEmil Boc-Andreea Vass, lucrurile stau însă invers. Cu doar o săptămână înainteca Parlamentul să decidă din nou dacă Boc mai face faţă funcţiei pe care oocupă, consiliera premierului răspândeşte pe internet o listă de 13 argumentepentru continuarea guvernării Boc.

AndreeaVass, consilier personal al primului-ministru, a expus pe blogul personal listade motive pentru care Emil Boc e încă bun de premier. Argumentele consiliereisunt patronate de un număr cu ghinion. “13 motive pentru care premierul EmilBoc trebuie să rămână la guvernare” se intitulează postarea de pe blogul ei.“În calitate de premier, Emil Boc şi-a asumat reforme radicale, după aniîntregi de inacţiune, de corupţie, de excese, de dezechilibre macroeconomicesevere, de probleme structurale amânate şi în continuă agravare, de politicieconomice neadecvate, de politici sociale nesustenabile financiar şi deprivatizări încheiate în defavoarea statului şi a românilor. Emil Boc a opritfraudele majore prin privatizări. A introdus legi impopulare, precum cea apensiilor sau a salariilor unitare, cu scopul de a elimina decalajele mari şinejustificate de venituri”, credeconsiliera, la punctul 3 al listei sale.

Înopinia lui Vass, premierul “a reuşit să asigure echilibrul într-o conjuncturăfoarte dificilă economică”, “are o identitate doctrinară de dreapta clardefinită”, “pune bazele unui proces ambiţios de dezvoltare”, sau “a adoptat unpachet de măsuri de relansare economică şi de creare de locuri de muncă”.

Întextul său, Andreea Vass i-a menţionat de zece ori numele întreg al premierului,sintagma “Emil Boc” apărând de zece ori ca subiect. Şi expresia “Guvernul Boc”a apărut des în postare, mai precis de şapte ori.

Vassavusese iniţial o listă cu un număr de doisprezece argumente, însă pe ultimasută de metri l-a găsit şi pe al treisprezecelea. Memoria internetului apăstrat însă urmele. Astfel, eticheta paginii de internet la care poate figăsit elogiul consilierei a păstrat numărul mai mic: “12 motive pentru carePremierul Emil Boc trebuie să rămână la guvernare”, se numeşte ea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-12-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray