2020-08-04 23:52

A început CONGRESUL PSD. Viorica Dăncilă, intrare triumfală pe melodia „Stand up (for the champions)”

 |  12:15
A început CONGRESUL PSD. Viorica Dăncilă, intrare triumfală pe melodia „Stand up (for the champions)”

Congresul extraordinar al PSD a început, la Sala Palatului din Bucureşti, în prezenţa a aproximativ 4.000 de delegaţi. Viorica Dăncilă a intrat în sală pe melodia „Stand up (for the champions)” şi a făcut o baie de mulţime.

"Stand Up (For the Champions)" este o melodie a trupei britanice Right Said Fred, de pe albumul acesteia „Stand Up”, din anul 2002. Melodia a fost folosită de unele echipe de fotbal american. Primele versuri ale melodiei sunt:

Will build to be the best 

Number one nothing last 

Leave me to my destiny 

I have waited passion glee 

I have wishen or all believe 

I am what can count me

Stand up 

For the champions 

For the champions 

Stand up

Viorica Dăncilă a făcut o baie de mulţime printre delegaţii veniţi la congres.

Congresul a început cu intonarea imnului naţional de către un copil în port popular, potrivit stiripesurse.ro.

„E momentul nostru să dovedim încă o dată că suntem echipa cu cele mai bune soluţii. Social-democraţia înseamnă grija faţă de oameni, tratament direct şi fără discriminări, solidaritate faţă de cei vulnerabili, solidaritate socială. Aceste valori trebuie să ne ghideze. Avem o bază solidă. Istoria ultimilor 30 de ani ne arată că PSD a avut guvernările cu cele mai bune rezultate pentru români. Este PSD soluţia cea mai bună pentru guvernarea României? Răspunsul e cu siguranţă da. Eu sunt mândră că sunt social-democrată şi sunt onorată că m-aţi învestit cu responsabilitatea guvernării”, a afirmat Dăncilă.

Ea a susţinut că creşterea economică se reflectă în calitatea mai bună a vieţii cetăţenilor.

Premierul a spus că PSD trebuie să recâştige încrederea oamenilor şi a vorbit despre proiecte precum drumuri mai bune, acces la servicii de sănătate, canalizare, apă curentă, autostrăzi, spitale.

„Oamenii vor o autostradă terminată de la un cap la altul şi au dreptate. Ca premier, mă angajez să fac o autostradă cap-coadă. (...) Nu voi mai tolera niciun fel de întârziere, nici de la autorităţi, nici de la constructori. Fiecare proiect va fi atent monitorizat de un departament aflat în directa subordonare a premierului. Cine nu respectă termenele, pleacă acasă fără excepţie”, a subliniat Dăncilă.

Ea a precizat, de asemenea, că PSD trebuie să reia dialogul cu cetăţenii, să îi asculte. „Am primit un semnal puternic la europarlamentare şi vom ţine cont de el”, a spus ea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz