2020-08-15 23:20

A luat DECIZIA! Mihai Voicu se retrage din politică după CONDAMNARE

 |  22:32
A luat DECIZIA! Mihai Voicu se retrage din politică după CONDAMNARE

Deputatul PNL Mihai Voicu a declarat pentru Digi24.ro că se retrage definitiv din politică, după ce a fost condamnat, joi, cu suspendare, în dosarul în care a fost acuzat de DNA că le-ar fi impus membrilor de partid să plătească pentru campania electorală dacă voiau să candideze pe un loc eligibil.

”M-am autosuspendat din calitatea de membru de partid și mă retrag definitiv din politică. Sentința nu este definitivă, dar este un gest normal pe care trebuie să îl facă oricine se află în această situație”, a explicat Mihai Voicu pentru Digi24.ro.

ÎCCJ l-a condamnat, joi, pe deputatul PNL Mihai Voicu la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru fapte de corupție, decizia nefiind definitivă.

Mihai Voicu a fost trimis în judecată, în decembrie 2017, de procurorii DNA, pentru că, în calitate de președinte al unei organizații județene de partid și vicepreședinte al aceleiași formațiuni politice la nivel național, beneficiind de ajutorul lui Mogoș Dan Lucian Ștefan (secretar general), și-ar fi folosit influența și autoritatea determinate de funcțiile deținute, pentru a impune membrilor Biroului permanent teritorial criterii nestatutare, în sensul că membrii de partid, pentru a putea candida de pe un loc eligibil, să sprijine financiar campania electorală prin plata unor contribuții individuale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz