2020-08-04 23:21

Abdel Fattah EL-SISI, președintele Egiptului, vine într-o vizită oficială în România

 |  14:41
Abdel Fattah EL-SISI, președintele Egiptului, vine într-o vizită oficială în România

Preşedintele Klaus Iohannis îl va primi miercuri, la Palatul Cotroceni, pe preşedintele Republicii Arabe Egipt, Abdel Fattah El-Sisi, care efectuează o vizită oficială în România, a informat Administraţia Prezidenţială.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, cu prilejul consultărilor oficiale, cei doi şefi de stat vor evalua posibilităţile concrete de a dinamiza şi aprofunda cooperarea bilaterală pe toate domeniile de interes comun, în special în cel economic.

De asemenea, cei doi şefi de stat vor trece în revistă realizările celor două ţări din perspectiva exercitării de către România a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene şi de către Egipt a Preşedinţiei Uniunii Africane.

Potrivit sursei citate, vizita înaltului oficial în România se înscrie în dinamica foarte bună a contactelor bilaterale la nivel înalt din ultima perioadă, cei doi şefi de stat având contacte dese în cadru multilateral.

„Vizita oficială a preşedintelui Abdel Fattah El-Sisi reflectă soliditatea relaţiei bilaterale, precum şi faptul că Egiptul, factor important în asigurarea stabilităţii şi securităţii regionale, este unul dintre prietenii tradiţionali ai României în regiune", arată Administraţia Prezidenţială. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz