2020-01-28 15:56

Aberație în noul cod administrativ: Limba minorităților, folosită în relația cu sediul prefecturii!

 |  13:47
Aberație în noul cod administrativ: Limba minorităților, folosită în relația cu sediul prefecturii!

Noul Cod Administrativ, elaborat de către comisia specială condusă de către de deputatul PSD de Buzău Marcel Ciolacu, are o mulțime de prevederi controversate dar și multe aberații.

O prevedere controversată din Codul Administrativ stipulează că, în localitățile în care ponderea cetățenilor care aparțin unei minorități naționale este de peste 20%, se poate folosi și limba maternă în relație cu autoritățile administrației publice locale, instituțiile publice aflate în subordinea acestora, organismele prestatoare de servicii publice și de utilitate publică, de interes local sau județean, precum și cu prefecturile și serviciile publice deconcentrate. Însă, tot în noul Cod Administrativ, la articolul 265, alineatul 5, este o aberație demnă de cascadorii râsului: Prefectura este definită ca sediul instituției prefectului, adică imobilul în care își desfășoară activitatea instituția prefectului. Practic, de acum înainte, minoritățile naționale pot folosi limba maternă în relație cu sediul instituției prefectului!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-07-11Parerea ta...

NEGRO
11 Iul 2018

Nu trebuie privita cu superficiaitate aceasta lege. Este data de PSD ca plata UDMR pentru sustinerea legilor infractorilor. Ca au gresit cu gramatica, e de la sine inteles. Sunt prosti de dau in gropi. Dar ne ingrozeste e au vrut sa spuna, ca adaus la ceea ce ati descoperit dumneavostra. Daca consiliile judetene doresc, pot sa coboare acest prag dupa pohta lor. Aici e culpabil PS Dragnea. Le-a dat totul mura in gura. Ca pe dumnealui nu-l intereseza desprinderea pamantului sfant al Romaniei prin japca cotropitorilor, el cu ciracii lui vor sa smulga cat mai mult din acesta. Acesta este Dragnea, acestia sunt oligarhii ce i-au dat putere, acestia sunt zombii ce-i pupa sandalele si se bucura si ei din cea mai ramas. Sa terminam cu ei! Acum ori niciodata!
INALTA TRADARE
11 Iul 2018

Sper ca romanii sa nu-l uite pe acest VANZATOR DE TZARA SI SA-L SANCTIONEZELA VOT. ACEST IMPOSTOR (drak-nea ) si acolitii lui platiti regeste din banii romanilor au distrus din temelii statul roman. Cei care vor veni dupa ei trebui sa refaca toata legislatia , iar gruparea infractionala psd-alde -udmr sa infunde puscaria ani grei.
PORCUL ăSTA BăRBOS
11 Iul 2018

face jocul PSD-ALDE! E plin Parlamentul rușinii naționale de astfel de specimene...de fapt sub-specii!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine