2019-06-19 07:09

Abramburica nu se dezmite: vrea și Bacalaureat diferențiat!

 |  14:31
Abramburica nu se dezmite: vrea și Bacalaureat diferențiat!

De când a descălecat pentru a patra oară în fruntea Ministerului Educație Naționale, nu trece săptămână ca Ecaterina Andronescu să nu ne reamintească de ce a fost botezată “Abramburica”, adică să bulverseze întreg sistemul de învățământ prin strategia pe care ea o denumește pompos reformă.

Ca atare, cum prinde vreun microfon sau ajunge în fața unei camere de luat vederi ține morțiș să ne demonstreze că ea a descoperit focul, apa caldă sau roata. Pe lângă reducerea vacanțelor, introducerea treptei a doua sau faptul că elevul trebuie „să plece de acasă cu șervețele umede”, pentru că „servețelul este un element extrem de important și copilul trebuie să învețe să îl folosească”, Ambramburica a revenit acum și cu propunearea unui Bacalaureatul diferențiat. Astfel, liceenii care aleg o meserie, nu vor putea mai târziu, cu aceeași diplomă, să se înscrie la facultate. Rămâne de văzut ce ce idee va mai veni în zilele următoare pe caresă  vrea morțiș să o pună în practică, chiar dacă mai nimeni nu este de acord cu ea. 

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-23Parerea ta...

OVIDIU
23 Ian 2019

Din pacate are dreptate. Avem prea multe facultati care te pregatesc pentru nimic,. Orice firma cauta muncitori sau licentiati bine pregatiti si nu se uita la cartonul din care este facuta diploma, singura cerinta fiind 'Ce stii sa faci'. Sunt destui absolventi de la fabricile de diplome care nu stiu sa scrie si sa citeasca. Fata de acestia prefer un absolvent de liceu bine pregatit intr-un domeniu tehnologic.
BASTON
23 Ian 2019

80 de ani varsta de pensionare pentru cadrele didactice ! Incipit : 60 de ani speranta de viata !
ABRANBURICA
23 Ian 2019

SCIRBA ORDINARA , COTOROANTA ,.AMETESTE TOT
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray