2020-07-06 23:37

ACHIZIȚII în PNL: Sorin Cîmpeanu și Daniel Constantin, primiți de Orban cu mare fast în partid

 |  16:00
ACHIZIȚII în PNL: Sorin Cîmpeanu și Daniel Constantin, primiți de Orban cu mare fast în partid

Foștii fondatori ai Pro România Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu au fost primiți luni în PNL, unde vor avea funcții de conducere. Liberalii i-au cooptat, de asemenea, pe deputații Damian Florea, Mircea Banias și Liviu Balint.

Liberalii au aprobat, în ședința Biroului Executiv de luni, un protocol privind "înglobarea" în PNL a foștilor parlamentari Pro România care au susținut Guvernul Orban. Premierul a anunțat că Sorin Cîmpeanu și Daniel Constantin vor avea funcții de conducere în PNL.

"Am aprobat un protocol de înglobare, de integrare în PNL a tuturor celor care au fost alături de noi la învestirea Guvernului, la moțiunea de cenzură și care au decis să se alăture PNL. Vor fi cooptați în structurile de conducere la nivel național, județean și local. La nivel național vor fi cooptați în stuctura de conducere domnul rector Sorin Cîmpeanu și domnul fost ministru al Agriculturii Daniel Constantin”, a spus Ludovic Orban, luni, la finalul ședinței Biroului Executiv al PNL.

Premierul a susținut că parlamentarii Pro România care au venit în PNL au refuzat "să rămână rătăciți pe la ușile PSD”.

"Lucrurile sunt logice. Pro România a fost alături de noi la darămarea guvernului PSD, apoi a fost alături de PSD și a refuzat învestirea. Tot acest grup de colegi, colegi începând de astăzi, nu au vrut să se întoarcă alături de PSD. Noi am purtat discuții, au luat această decizie de a veni în PNL și de a nu rămâne rătăciți pe la ușile PSD, cum sunt alții”, a subliniat Orban.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz