2019-12-15 21:05

Acordul privind bugetul Apărării, semnat de preşedintele Klaus Iohannis şi partidele parlamentare

 |  10:39
Acordul privind bugetul Apărării, semnat de preşedintele Klaus Iohannis şi partidele parlamentare

Acordul privind bugetul Apărării, semnat de Klaus Iohannis şi partidele parlamentare. Preşedintele Klaus Iohannis şi reprezentanţii partidelor parlamentare au semnat, marţi, Acordul politic pe tema încheierii unui acord politic cu scopul asigurării, în 2017, a unui prag minimal de 2% din PIB pentru Apărare.

Ceremonia de semnare a Acordului a avut loc în Sala Unirii de la Palatul Cotroceni şi a început cu intonarea imnului naţional.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primul care a semnat acordul privind bugetul Apărării. Şeful statului a fost urmat de liderii partidelor parlamentare. Au semnat, astfel, preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, copreşedintele PNL, Alina Gorghiu şi prim-vicepreşedintele Cătălin Predoiu, preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, preşedintele PC, Daniel Constantin, preşedintele PP-DD, Simona Man.

Liderul grupului minorităţilor naţionale din Parlament, Varujan Pambuccian nu a fost prezent la semnarea acordului privind bugetul Apărării. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray