2019-12-06 05:10

Actorul Florin Zamfirescu, noul purtător de cuvânt al PRM

 |  08:50
Actorul Florin Zamfirescu, noul purtător de cuvânt al PRM

Actorul Florin Zamfirescu este noul purtător de cuvânt al PRM, acesta afirmând că a decis să se implice în politică deoarece mesajul pe care simte nevoia să-l transmită este un apel la normalitate, potrivit unui comunicat al formațiunii.

'Nu aș fi intrat în dispute politice, dar nu se mai poate! Am decis să mă implic în politică pentru că mesajul pe care simt nevoia să-l transmit este un apel la normalitate. Noi trăim într-o anormalitate permanentă și cred că majoritatea populației României stă într-o atitudine dezamăgită, așteptând să se întâmple ceva ca să poată ieși din amorțeală. Noi trebuie să oferim încredere celor 50% de nevotanți care stau acasă și care nu mai doresc să facă efortul de a alege”, a precizat Florin Zamfirescu.

Reprezentantul PRM a mai spus că cei care sunt dezamăgiți de guvernările anterioare vor avea posibilitatea la alegerile parlamentare din acest an să aibă o alternativă reală la actuala clasă politică.

'Șansa noastră este masa de votanți adormiți. Asta este efortul care trebuie să-l facem. Și din acest motiv mă angajez să transmit mai departe, să conving oamenii de forța fabulosă pe care o au, doar votând. Vă dați seama că efortul este minim: doar un vot!', a completat Florin Zamfirescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-26Parerea ta...

DIANA
26 Aug 2016

Florine, nu ti-ai ales bine refugiul.Tu nu poti exprima politica pe un platou de filmare decat daca vei juca rolul lui State din Inima de tigan.Te rog fii serios si lasa pe altii sa se ecprime.Tu poti sa fii purtatorul nostru de cuvant fara sa fii PRM -ist.Te iubim.
ANONIM
26 Aug 2016

CEEA CE A DECIS MARELE NOSTRU FLORIN ZAMFIRESCU ESTE URMARE A FAPTELOR NESABUITE "ALELUI'A MARIAN MUNTEANU" CARE L-A DEZAMAGIT MULT.
DAN
27 Aug 2016

Felicitari Domnule Florin Zmafirescu! Felicitari! PRM este cu adevarat ultima sansa a Romaniei inainte de perzania ei in fata SMINTITILOR MONDIALI si a lor "ordine mondiala"!
DINU
27 Aug 2016

Ai ales bine, d-le Florin Zamfirescu. Felicitari. PRM va renaste si prin el intreaga tara!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray