2019-12-13 16:22

Acuzație gravă la adresa noului ministru al Românilor de Pretutindeni

 |  12:13
Acuzație gravă la adresa noului ministru al Românilor de Pretutindeni

Fostul ambasador în Israel, Andreea Păstârnac, a fost avizată miercuri în comisiile de specialitate din Senat şi Camera Deputaţilor pentru funcţia de ministru pentru Românii de Pretutindeni, în favoarea sa votând 26 de senatori şi deputaţi, iar împotrivă 13 parlamentari. Dar, nici nu a trecut de acest „hop” și în spațiul public o persoană avizată a lansat la adresa ei o acuzație foarte gravă.

Jurnalista Oana Matei, soţia lui Cristian Matei, rănit în urma incendiului din clubul Colectiv, scrie pe Facebook că Andreea Păstârnac a minţit când a afirmat în comisia parlamentară că datorită eforturilor ei diplomatice Israelul a fost unul dintre primele state care au ajutat medical pentru tratarea răniţilor de la Colectiv. Oana Matei precizează că decizia de a-l transporta pe soţul ei în Israel îi aparţine, iar fosta ambasadoare nu a ajutat-o în niciun fel, notează News.ro.

”Aş vrea doar să amintesc că, în urma eforturilor diplomatice pe care le-am făcut în urmă cu un an de zile, statul Israel a fost unul din primele state care au ajutat medical pentru tratarea răniţilor de la Colectiv. Cei trei tineri răniţi care au ajuns în Israel s-au bucurat de tot sprijinul misiunii diplomatice şi al meu personal. Acest lucru a fost menţionat de doctorii români şi israelieni care lucrează în acest spital într-o scrisoare publică adresată opiniei publice din România. De asemenea, a fost menţionat de ministrul Sănătăţii în momentul în care a participat la Ziua Naţională a României”, a afirmat Păstârnac, miercuri, la audierea în comisiile parlamentare, care au avizat numirea ei la conducerea Ministerului pentru Românii de Pretutindeni.

„Este o minciună sfruntată! Decizia de a-l duce pe Matei în Israel după ce a fost rănit în Colectiv a fost a mea! Această individă nu a avut nicio legătură. Tot ce a făcut a fost să vină la spital cu fotograful de casă să se pozeze cu mine. Eram atât de speriată de ce se întampla cu Matei că nici măcar nu am realizat că a fost cineva care a făcut poze. Mi-e scârbă!”, se revoltă Oana Matei.

În noiembrie 2015, mai mulţi voluntari care au ajutat la salvarea jurnaliştilor Cătălin Ilniţchi şi Cristian Matei au iniţiat o petiţie în care-i cereau preşedintelui Klaus Iohannis demiterea diplomatei Andreea Păstârnac pentru minciună. Semnatarii petiţiei scriau atunci că ambasadoarea României în Israel, aceeaşi Andreea Păstârnac, nu i-a sprijinit în niciun fel pe însoţitorii răniţilor la Tel Aviv. I-a invitat pe voluntari să discute, însă tot ce a făcut împreună cu cei afectaţi au fost fotografii. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-04Parerea ta...

ANONIM
04 Ian 2017

Faptul ca aceasta individa a mintit nu trebuie sa surprinda pe nimeni.Este o caracteristica a mafiei bolsevice psd.Faptul ca romanii din Israel se bucura ca au scapat de un asemenea personaj de la ambasada este o certitudine.
ANONIM
04 Ian 2017

CHILOTARESELE SI CIOCIOLINELE NU AU DEMNITATE UMANA SI NICI CREDINTA DIVINA ELE SUNT DOAR CONSUMABILELE CELOR CE LE PAPUSARESC.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray