2019-12-09 11:49

Acuzații dure! USR susține că Statul Paralel i-a făcut să piardă alegerile

 |  11:00
Acuzații dure! USR susține că Statul Paralel i-a făcut să piardă alegerile

Alianța USR-PLUS a pierdut alegerile fără drept de apel, însă liderii ei încep să arunce cu acuzații și să vorbească despre implicarea Statului Paralel.

Cristian Ghinea recunoaște faptul că Dan Barna a pierdut alegerile. El susține totuși  că sistemul a fost cel care i-a învins și îi invită pe români să i se alăture pentru a schimba și moderniza România.

„Am sperat și am luptat până în ultimul moment. Azi Sistemul a fost mai tare. Dar schimbarea și modernizarea României este un maraton, nu un sprint.

Vă invit să veniți și mai mulți alături de noi, așa vom reuși. In trei ani am construit împreuna de la zero o miscare care i-a facut sa tremure. Vom construi de aici. Mai departe.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-11Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Cine nu votează, să tacă! Gata, duminică votăm în primul tur al prezidențialelor. Suntem la capătul unei campanii destul de anoste, în care premierul Victor Ponta s-a fofilat cum a putut mai bine, și a reușit, să nu cumva să intre în vreo confruntare directă, televizată, cu adversarii săi. Iohannis, pe de altă parte nu a fructificat prea eficient scandalurile din PSD, dosarele grele care au apărut în ultimul timp și gafele făcute de Ponta. Ceilalți candidați au fost destul de activi, mai ales Udrea și Macovei, rămâne de văzut dacă vor avea și efect eforturile lor
30 Oct 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray