2020-02-17 12:42

Adevăratul MOTIV pentru care Crin Antonescu a părăsit politica

 |  22:38
Adevăratul MOTIV pentru care Crin Antonescu a părăsit politica

Crin Antonescu a dezvăluit motivul pentru care a părăsit politica. Fostul lider PNL a povestit că a fost alungat, deși el s-ar mai fi luptat în continuare.

”Eu nu am plecat alungat, inlaturat de niciun baiat. Ca nu aveam interese comune, e limpede. Eu nu as fi plecat...asa cum m-am batut si mi-am asumat riscuri atatia ani..o faceam in continuare. Eu am plecat din cauza ca oameni de langa mine..incepand cu dnul Ponta si continuand in 2014 cu mare parte a PNL au renuntat la aceasta lupta. Si chiar de  unul singur nu poti sa te lupti.

Eu nu dau vina pe cei care in mod natural erau adversarii mei in politica, ci pe cei care pretindeau ca sunt aliati. De fapt, nu dau vina pe nimeni pentru ca gesturile pe care le-am facut inclusiv capatul hotarat de mine sunt decizia mea integrala” a declarat Crin Antonescu la Antena3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-19Parerea ta...

DRAGOS
19 Ian 2017

Vino domnule inapoi.Esti prea tanar ca sa renunti si mai ai multe de spus i n poltica.Nu PNL te-a tra dat ci oamenii pe care tu i-ai promovat peste rand , si in care ai avut incr edere.Aia nu sunt partidu l...
ADRIANA ANGHEL
19 Ian 2017

Domnule Antonescu Partidu l National Liberal are ne voie de lider !!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine